daFojtek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 A jest w tej czesci widok TPP tak jak mozna bylo wybrac w poprzednich czesciach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 wlasnie przeszedlem ta gra , polecam wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Jak postawić serwer po sieci lokalnej ??? Gdy daje "Create" to mi wywala okienko z logowaniem do gry przez net :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Ludzie naprawde mi zależy !!! Proszę o pomoc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Już Ci mówię. Jak stawiasz serwer na LAN, to zaznacz LAN a nie Internet serwer. Wtedy nie musisz się na ubi.com logować. Ale cd-key będzie chciało sprawdzić. I teraz, jeżeli nie masz cd-key to są 2 możliwości: 1. stawiasz serwer na kompie podłaczonym do netu - blokujesz w firewallu 216.98.52.30 oraz 216.98.50.30 co Ci da to, że weryfikacja klucza nieprzebiegnie (timedout) i puści Tobie dalej stawianie serwa. 2. stawiasz serwer na kompie niepodłączonym do netu - przeczekujesz weryfikacje klucza aż do timedouta po czym ładnie Twój serwer wystartuje. Problemy z cdkey są tylko dla picu jeżeli chodzi o gre w LAN. Natomiast, jeżeli zpaczujesz gre do 1.1 to już zamiast przepuścić Cię dalej po timedout weryfikacji klucza wywala błąd, że się z ubi.com połaczyć nie może. Więce lepiej grać na niespaczowanej wersji. A jak masz dobry cd-key to nie ma problemów :) Wdepnij na KALI, może się tam spodkamy i pogiercujemy :P http://home.attbi.com/~dcowles/rvsonkali.htm <- opis jak na KALI w RvS pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 bardziej zje..rypanego Lana w zadnej grze nie widzialem, chyba ze nie miala go wogole :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 sory ale mam problem moze ktos wie co zrobic - instaluje gre i podczas instalacji wyskakuja jakies 2 bledy o plikach .... moge dac ignoruj. Po zakonczeniu instalki i odpaleniu gry wyskakuje blad OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1475 MHz with 255MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 (4282) Bad name index -277/280 History: ULinkerLoad<<FName <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad32 119395971)) <- FObjectImport<< <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class R6Engine.R6InteractiveObject R6Engine) <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine watpie ze to wina sprzetu bo na innych sprzetach jest to samo. Mial moze ktos podobny problem, czy to poprostu jest zle sciagniety (DC) CD1 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ja nic takiego niemialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Mozna w to pograc jak sie ma pirata - na necie? czy trzeba org. kupic? Tylko na zcrackowanych serwerach lub na Kali - http://home.attbi.com/~dcowles/rvsonkali.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whydra Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Mam maly problem z ta gra.. wszystko ladnie.. gierka super, ale... w grze czestoooo fpsy spadaja do 20 !!! :evil: , moj config to: Barton 2500+, Radeon 9700, 512 ram.. :!: :!: wie ktos moze dlaczego?? ff i anizo wylaczone, w tle nie mam zadnych programow ... do 3 mapy jakos sie gralo z tym ale teraz staje sie to denerwuajce :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Może to wina gry !!! Może masz jakąś bete albo coś !!! Na takim sprzęcie niemożliwe aby się cieło !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 niewiem, nie mialem takich problemow ale moze poprostu zostawiles w tle jakis progz albo inny proces? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Hmm, a sprobuj moze wylaczyc cienie komandosow i terrorystow. U mnie przez to gra staje sie nie grywalna, ale ty masz lepszy sprzecior - bys moze cos skaszanili i dlatego tak to wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 u mnie w 1024x768 max detale mam 40fps... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Racja wyłączenie cieniów dużo daje. Ja gram jednak z nimi i mam 30-40fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Dziwne maje problemy ja mam 1023 x 768 detale na max no AA i AF i chodziny płynnie ale nie wiem ile fpsów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosss Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ludzie gdzie powinien byc cd key??? nigdzie go nie ma w pudelku itp gra z media i lipa nie mozan grac na multi bez tego!!!! pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 czlowieku jak masz taki problem wchodzisz na kaazee -jesli nie masz nic przeciwko i tam szukasz cd-key lub np zglos to tam gdzie kupiles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosss Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 ale mi rada... tyle to i ja wiem a na klucz do r6 z kazy to sobie mozna pogwizdac bo nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 w instrukcji, bodajże na okładce od wewnątrz jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Mam problem z ukończeniem tej misji :cry: Może ktoś podać najlepszy sposób jak ją ukończyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Jest dość prosta, trzeba uważać raptem na dwóch strażników. Jeśli załadujesz plan standardowy to początek rób tak jak jest, po wejściu do apartamentu używaj sensora "serca" :wink: przy punkcie Alfa (schodki) będzie jeden gość poczekaj jak przejdzie (on sprawdza korytarz prowadzący do pomieszczenia z kompem, a później skręca w prawo [patrząc od Alfa]). Zajmij się kompem, a następnie znów poczekaj aż ten gość przejdzie (schowaj się w kącie), dalej na górę i tu jest trochę trudniej bo mieszają się sygnały w czujniku, ale też trzeba "zgrać się" z jednym strażnikiem patrolującym piętro, włazimy do sypialni i zakładamy "pluskwę" w telefonie. Teraz sugeruję powrót tą samą drogą bo wyłazić na taras nie ma sensu, czyli robimy to samo w odwrotnej kolejności. Voila :) PS. ten apartament jest zapupisty, sam bym taki chciał mieć :P :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 HELP! Czy ktos wie czy CDKEY z wersji PL działa z wersja US lub ENG? Chodzi o to ze PL-ka straciła wsparcie dystrybutora (oryginalnie jest w 1.2 i koniec)! Natomiast wersja US jest juz podciagnieta do 1.6, a jest to niezbedne do grania w multiplayera. Bede wdzieczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 HELP! Czy ktos wie czy CDKEY z wersji PL działa z wersja US lub ENG? Chodzi o to ze PL-ka straciła wsparcie dystrybutora (oryginalnie jest w 1.2 i koniec)! Natomiast wersja US jest juz podciagnieta do 1.6, a jest to niezbedne do grania w multiplayera. Bede wdzieczny za pomoc. Będzie. Nie straciła - zmienił się. Athene Sword i reedycje Raven Shielda cenega wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Dziwne maje problemy ja mam 1023 x 768 detale na max no AA i AF i chodziny płynnie ale nie wiem ile fpsów Hehehe czitujesz o jeden pixel :P CD key działa, sam kupiłem RvS w ubiegłym tygodniu w M1 za ... 29.90, klucz jest i można na legalu śmigać po necie na wersji EN. A PL wersja ma pacz do 1.54 z tego co mi wiadomo, ale nie ma żadnych serków aby pograć, trzeba z EN kombinować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witanko Do końca tygodnia (niedziela) można zgłosić chęc zagrania w startującej Polskiej Lidze Rainbow Six Raven Shield 1vs1. Więcej na stronie www.r6serwis.com który jest organizatorem rozgrywek. zapraszam http://r6serwis.com/news/pokaz/304 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 dobra, ja już się zgłosiłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 brawo :) i powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 spróbować mozna :P wiem że na początku odpadnę bo jakoś zajefajnie nie gram, ale będzie hahaśnie ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Na początku chciałbym wszystkich przywitać, bo jakby nie patrzeć to mój pierwszy post tutaj :rolleyes: Zapisy trwają jeszcze tylko do dzis, do godziny 16:00. Pare minut później poznamy grupy i od poniedziałku ruszamy. Gl&hf! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...