Skocz do zawartości
benek

"kocham" WGK na Batorego LOL

Rekomendowane odpowiedzi

w sobote chodzilem sobie za dyskiem po gieldzie w Wa-wie, podchodze do 1 stoiska gdzie sprzedwala dosyc ladna pani (brunetka - moze farbowana o czym dalej) i pytam

"czy są dyski Maxtor FireBall 3 z serii (F040L0)"

na co uslyszalem odpowiedz

"nie wiem, są takie jak na stoliku i jeszcze są takie z białą naklejką z takim kółeczkiem po środku" 8O :lol:

podbudowany wiedza sprzedajacych o towarze jaki oferuja poszedlem szukac dalej :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też miałem kiedyś podobną sytuacje gdy szukałem jakiegoś radiatora jeszcze do starego celka 266 na slot 1. Wchodze do sklepu podchodze do takiej fajnej pani z plakietką sprzedawca i się pytam czy są wentylatory na slot 1, a ona się mnie pyta czy to te kwadratowe czy prostokątne. Poprostu wymiękłem. A najlepsze to że jeden ze sloganów reklamowych tego sklepu brzmi fachowa obsługa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta wchodze kiedys do sklepu komputerowego i pytam sie jakie maja myszki a sprzedawca mierzy mnie wzrokiem i pyta sie zlosliwie ,, a co to sklep zoologiczny ??? , wiec grzecznie wyszedlem i looz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja trafiłem na fajną sytuację w sklepie niedaleko mnie....poszedłem po bułeczki i coś tam do picia, podchodze do kasy i........na monitorze LCD (taki czarny ładny chyba LG-no nieistotne) wyświetlił się komunikat o błedzie systemowym.....sprzedawca zgłupiał i po 4 minutach stania mojego przy ladzie jak ten debil...powiedziałem żeby rąbnął ctrl+alt+del (normalka) a ten że nie może....stałem kolejne kilka minut i poszedł po kierownika który też <span style="color:red;">[ciach!]</span>o zrobił i za jakiś czas po bezskutecznych próbach pana masta kierownika powiedziałem proszę nacinąć kombinację ctrl+alt+del i zamknąć daną aplikację (coś tam było co zwisa zrobiło) no, w każdym razie mogłm już wracać do domu po 30 minutowym wypadzie do osiedlowego sklepu (ze świeżymi ??!!:P bułeczkami itd.....) pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to ze ci ludzie handluja sprzetem. Sterczy taki idiota z 8 towarami i nie potrafi o zadnym nic powiedziec.

Ostatnio jak kupowalem swojego Radeona 9100 koles wyskoczyl z tekstem ze lepiej zakupic MX440 bo to przeciez GeForce4 wiec wydajnoscia wiele lepiej. Boze skad sie tacy biora?!?!?! Na WGK mam jedno stoisko gdzie mozna sie i dogadac i dowiedziec wiele, ale to jest chyba wyjatek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to ze ci ludzie handluja sprzetem. Sterczy taki idiota z 8 towarami i nie potrafi o zadnym nic powiedziec.

Ostatnio jak kupowalem swojego Radeona 9100 koles wyskoczyl z tekstem ze lepiej zakupic MX440 bo to przeciez GeForce4 wiec wydajnoscia wiele lepiej. Boze skad sie tacy biora?!?!?! Na WGK mam jedno stoisko gdzie mozna sie i dogadac i dowiedziec wiele, ale to jest chyba wyjatek.

jest kilka takich ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupowałem kiedys tnt 2 ultra, i dzwonilem po sklepach sie dowiedziec czy sa, w jednym odbiera jakis miły kobiecy głos wiec sie pytam czy sa karty na procesorze tnt2 ultra, chwila ciszy " a coto jest?" niewiedzielem co powiedziec i odlozylem sluchawke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi