Patrick Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) Mam do sprzedania Gigabyte Radeon X1550 256MB DDR2 TV&DVI D-SUB PCI-E i niewiem za jaka cene pomozecie mi z wyznaczeniem jej?? Producent chipsetu ATI Technologies Typ chipsetu Radeon X1550 Szyna pamięci 64-bitowa Rodzaj pamięci DDR2 Zainstalowana pamięć wideo 256 MB Częstotliwość RAMDAC 400 MHz Taktowanie rdzenia 450 MHz Taktowanie pamięci 400 MHz Typ złącza magistrali PCI-E 16x Urządzenia wejścia / wyjścia wyjście TV Złącze zewnętrzne • 1 x DVI-I • 15 pin VGA Obsługiwane standardy • DirectX 9.0 • OpenGl 2.0 Cechy dodatkowe • Chłodzenie pasywne • retail PS:pisze tutaj tego posta bo niewiem gdzie go napisac Edytowane 27 Stycznia 2008 przez Patrick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 30 zł? Dzisiaj widziałem jak ktoś z forum za X600 35 zł chciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 allegro.pl :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 tak allegro.pl .... sprawdzalem ^^ niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) http://www.allegro.pl/search.php?string=x1...;category=16318 :mur: aha podziel sobie ceny przez dwa bo przecież twoja to uzywka... Edytowane 27 Stycznia 2008 przez Kvaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja dostałem jakieś 2 miesiące temu do sprzedania tego X1550 i udało mi sie sprzedac za 120 ;] Cienka karta..Daj 100 zł i KUP TERAZ.Moze akurat sie uda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 dziekuje za pomoc. i co do Kvaz! to tam niema mojej karty bezposredni link do niej mam srbrne radiatory a nie zlote http://progsm.pl/index.php?p2000,gigabyte-...d-sub-pci-e-box (niesugeruje sie cena z tego sklepu bo moze byc zawyzona/obnizona) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Patrick a czym sie rózni twoja karta od tamtych? nalepka na pcb , czy innym radiatorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Patrick : tą karte bedzie ci bardzo ciezko sprzedac ;] bo to...nie jest najmocniejsza karta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zala666 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) niedawno kupilem tra ze zlotymi radiatorami za 123zl. zlota jest szybsza. A Twoja uzywka, mniejsze chlodznie, nizsze takty, gorsza pamiec: nie widze tego rozowo ale 40zl uwazam za rozsadna cene, powinna zejsc za tyle, 50 to gorna granica przyzwoitosci. 60tez zejdzie. No chyba ze dlugo ja uzywales, i nie masz zadnych papierow ani gwarancji na nia wtedy <40:) pozdrawiam! Edytowane 27 Stycznia 2008 przez zala666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...