naxt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Kolega też sobie kupił takie same w innym sklepie, ja miałem je przez chwilę i na 1065 5-5-5-12 chodziły na 2,1V. No może akurat mieliśmy szczęście, nie mogę zaprzeczyć :).niewiem moze,chyba ze pakuje do nich te nowe elpidy ?,wyniki bardziej wskazuja na promosy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 niewiem moze,chyba ze pakuje do nich te nowe elpidy ?,wyniki bardziej wskazuja na promosy. Pamięci zostały wyprodukowane w 7 tygodniu 2008 roku, czyli jak dobrze policzyłem w lutym tego roku. Tamte kolegi jak dobrze pamiętam też coś koło tego. No może i jakieś nowsze... ale ja już tego nie wiem :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 No jak Twoje 667 robią 1065 to te 800 nie pójdą 1065 no dajcie spokój ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 No jak Twoje 667 robią 1065 to te 800 nie pójdą 1065 no dajcie spokój ;)zdziwiłbyś się :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek78 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Kurcze żeby udało mi się pchnąć te moje memorki to kupiłbym te G.Skille 8500..... Ktoś zainteresowany? Bo kusi mnie przesiadka na Viste ale tylko 64bit - a widziałem jak to chodzi z 8GB RAMu...... a jak się jeszcze da podkręcić..... Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez Piotrek78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Bo kusi mnie przesiadka na Viste ale tylko 64bit - a widziałem jak to chodzi z 8GB RAMu......tak samo jak z 4GB juz nie przesadzajmy ze 8GB przyspiesza w jakis sposób Viste,przy 4GB spokojnie mozna juz wylączyc SWAPA,a 8 GB moze sie tylko przydac w programach ktore wykorzystują taką ilosc ramu a jest ich nie wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 tylko czy wyłączanie swapa przyniesie takie korzyści? bo tutaj mamy superfetch, który chyba intensywnie i efektywnie do wykorzystuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek78 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) No dobrze, może rzeczywiście przesadzam. W takim razie mam inne pytanko. Czy moje obecne pamięci będą bezproblemowo współpracowały z tymi G.Skillami 2x2GB 8500? Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Piotrek78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Gskill PQ 1000 2x2gb 2,19V z pod biosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A co z Exceleram'ami ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Teścik EX2-4800P2-SX 2x2gb Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez DDR2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 to max exelkow? to chyba elpida lepsiejsza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 to max exelkow? to chyba elpida lepsiejsza ;)Zależy jaka bo ta geili evo cl4 i 1066 na pewno. p.s tu jest psc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 no ta elipda co juz 3 sztuki 2x2 ( miedzy innymi pajakowi ) lataja 1066 2.1v cl5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 no ta elipda co juz 3 sztuki 2x2 ( miedzy innymi pajakowi ) lataja 1066 2.1v cl5 :Dpoproszę jakiś screen potwierdzający ten wynik... -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 no ta elipda co juz 3 sztuki 2x2 ( miedzy innymi pajakowi ) lataja 1066 2.1v cl5 :Dciekawy jestem ile szt lata na 1066 2,1V bo z exceli z których sprawdzałem wszystkie przeszł 1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 W geilach evo nie ma elpidy tylko jest powerchip :) Dostanę mobo normalną, to będą wyniki Exceleramów. Póki co miałem 1000 MHz 5-5-5-15 @ 1.9v czy coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 poproszę jakiś screen potwierdzający ten wynik... -.- http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2955805 Pamietaj to nie jest tak ze ja mowie ze one sa super, ja rownie jak inni chce wiedziec co kupic wiec wyrazam opinie ze one lataja 1065 @ 2v i chce wiedziec jak sie imo maja inne do nich :) a kupie te wydajniejsze. Norma, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Dostanę mobo normalną, to będą wyniki Exceleramów. A kiedy to moze nastapic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 jak 5 mobasów i cepy wrócą z serwisu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziby Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam, trafił do mnie świerzuteńki komplecik G.skill-i PQ i oto co potrafią na przecietnym mobasie. Co prawda nie potrafią zejść z tRFC do 45 jak XP2-6400, ale za to osiągają zdecydowanie wyższe Mhz i lubią więcej V, mushkiny kończyły u mnie współpracę na 2,1-2,16v. 1120Mhz, 2,24v z biosu. Pamiętki od ddr2.pl. Pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2008 przez Ziby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2955805 Pamietaj to nie jest tak ze ja mowie ze one sa super, ja rownie jak inni chce wiedziec co kupic wiec wyrazam opinie ze one lataja 1065 @ 2v i chce wiedziec jak sie imo maja inne do nich :) a kupie te wydajniejsze. Norma, prawda? ja wole kupić coś drożej i mieć pewność, że pójdzie tyle ile chce. Jak będziesz oszczędzał zbędnie to potem będziesz żałował. Po co ? Excele fajne pamiątki mam 2x1 od ddr2.pl i jestem z nich w pełni zadowolony. Cena za możliwości świetna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jak Ci lataja? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 1100 na 2.2 orthos stable, 250 zł, ale kupowane z 4 miechy temy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Hmm a nie przypadkiem z jakieś 215 zł? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Czyli exele to nowy hit? Na kosciach promosa, tak? Bo kiedys byly te kingi na promosach i ponoc 1000 cl4 lataly, ale je popsuli, wiec mowicie ze paleczke exele przejely :). A a-daty i corsaire etc to jak sie trzymaja? P.S. http://ddr2.home.pl/product_info.php?manuf...31facf01c427397 Czy to jest dokladnie ten hit? DDR2 dorzuc przesylke gratis i biore te 2x2gb jak mowisz ze 1100 2.2v potrafia ;D "Co więcej, Exceleramy wyposażane są w PCB BrainPower 6-ścio warstwowe!" Te tanie tez? A inne tanie ramy do 270zl jakie PCB maja? Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) powerchipach... nie ma 2x2 GB promosa... (jeszcze nie ma). Na chwilę obecną jest tylko Elpida, Powerchip i Micron Lada dzień będzie Qimonda Później Promos... @ co do oferty powyżej A świstak pakuje Exceleramy w pudełka... Lepiej poszukaj czegoś w kingstonach na elpidzie, taniej wyjdzie. PCB są różne, zależy od producenta, od JEDECowskiego, BrainPower, HJMI, Levinowskiego i autorskiego itp. Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Eeee nie zrozumialem zbytnio, exelki na micronach nawet sa? Ale pewnie na jakichs ciulowych wiec psc brac? http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=3332-8 Tutaj ladnie pokazane ze 1080 cl4 potrafia wow. Elpida chyba tego nie potrafi nie? Wrrr juz nie wiem co kupic, te d9ftb na allegro leza.. 930 cl 4 2.5v to byl ich max :\ edit: http://proline.pl/shop.php?prodid=KINGMAX+DDR2+1GB+106 co o tym sadzicie? w sumie wolalbym 2x2 ; ) Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 napisałem którzy producenci mają w ofercie 2x2 gb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 standardowo czyli tani szit. nie wiem czy jest sens rozmowy skoro jesteś dusigroszem. wole dać więcej i mieć satysfakcje, że kupiłem dobre pamięci:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...