DDR2 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Mushkin 1100 2x2gb 2,3V z pod biosu [/ oraz 2,2V z pod biosu [/ p.s całkiem fajna parka Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jarek, a nie mógłbyś czasem dodać zdjęcia pamięci ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jarek, a nie mógłbyś czasem dodać zdjęcia pamięci ? ;)Dobry aparat kupię to będę umieszczał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Dobry aparat kupię to będę umieszczał trzymam za słowo ;) eot Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A ktore to sa Muchy ? Mozna jakiegos linka z cena poprosić ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 http://ddr2.home.pl/product_info.php?produ...d05ef21d4566604 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam, zamówiłem A-Daty Extreme Edition Vitesta w siriusie jednak nie mieli ich na stanie już i zaproponowali mi o 6 zł tańsze A-Data Gaming Edition DDRII 4GB/800 (2 x 2GB) CL5. Jest sens brać czy może wybrać jakieś inne w podobnej cenie? Nikt nic nie pisał o tych gaming edition. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam, zamówiłem A-Daty Extreme Edition Vitesta w siriusie jednak nie mieli ich na stanie już i zaproponowali mi o 6 zł tańsze A-Data Gaming Edition DDRII 4GB/800 (2 x 2GB) CL5. Jest sens brać czy może wybrać jakieś inne w podobnej cenie? Nikt nic nie pisał o tych gaming edition.Na 1000 powinny polecieć przy odrobinie szczęścia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Mushkin 1100 2x2gb 2,3V z pod biosu oraz 2,2V z pod biosu p.s całkiem fajna parka jakie kosci maja te muchy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 @playground Są na promosie jak apogee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) http://www.allegro.pl/item428739420_crucia..._8v_elpida.html Niby crucial to marka własna microna wiec dlaczego te ceuciale są na eplidach ?? OCB (a na jakie oc można na nich liczyć) p.s. i czy jakiś znawca (może XA) mi powie co to za wynalazki ?: i te kostki jakieś prostokątne wiec co to może być ? 3,3 V wow nieżle tyle kiedyś na bh5 dawałem :P Edytowane 1 Września 2008 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Bo Micron nie jest w stanie się wyrobić by crucialowi dostarczyć wystarczająco dużo Micronów... btw nie wiem co to jest, bo LINK NIE DZIAŁA :) BTW Pewien debil dał na 2x2 GB PC8800 G.skill PI 3.3v i je orthosował, memtestował, grał w gry, pracowały tak kilka h, pamięci robiły "stabilnie" (ponoć) 1217 MHz DDR właśnie na tych 3.3v i mi je oddał (oczywiście jak się zarzekał - sprawne), i co się okazało? pamięci są zdechłe. Nie ma to jak dostarczać profesjonalistom pamięci na testy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Już poprawiłem ;] więc ponawiam pytanie o pamiątki z fotki.\ p.s. jak te cruciale na elpidach się kręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Zdjęcie - Qimonda. Shit nad Shity Te crucki - ktoś musiałby kupić i przetestować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Bo Micron nie jest w stanie się wyrobić by crucialowi dostarczyć wystarczająco dużo Micronów... btw nie wiem co to jest, bo LINK NIE DZIAŁA :) BTW Pewien debil dał na 2x2 GB PC8800 G.skill PI 3.3v i je orthosował, memtestował, grał w gry, pracowały tak kilka h, pamięci robiły "stabilnie" (ponoć) 1217 MHz DDR właśnie na tych 3.3v i mi je oddał (oczywiście jak się zarzekał - sprawne), i co się okazało? pamięci są zdechłe. Nie ma to jak dostarczać profesjonalistom pamięci na testy może benchował ? jakieś 3D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Mam pytanko do XA czy jesteś pewny ze te cruciale są na elpidach ?, napisałem to arche z allegro skąd ma takie informacj, że to alpida. W odpowiedzi dostałem info, że sprawdzali programem testującym ???. Hm, a w necie gdzieś wyczytałem że to sa microny: D9JKH ((HQ-187)), więc teraz już mam mętlik totalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 JKH wątpię, to są drogie ramki :) Mogło się zdarzyć, że w SPD jest jest napis Elpida... Ja nie będę pewien dopóki nie zobaczę prawdziwej fotki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 To ty jak ja jak nie zobaczę nie ufam i nie wierze :P. A co do tych micronów to co to są za cudaki ? Można o nich coś ? Chyba są w nowych 2 x 2 gb 1066 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Panowie przepraszam za lekkie OT ale gdzie moge sprawdzić na jakich kościach pracują dane rewizje pamieci Corsair XMS2 DHX CL4 ??? byłbym wdzięczny za nakierowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 prosze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardyn Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 http://allegro.pl/item428710818_crucial_2g..._8v_micron.html D9JKH, CL7 - ale wynalazek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Cena zniechęcająca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardyn Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 (edytowane) Cena zniechęcająca :) No szału nie ma. Możesz coś powiedzieć o tym micronie ? Miałeś z nim do czynienia? Edytowane 2 Września 2008 przez Sardyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Póki co jedyną możliwością dostania tego microna jest zakupienie tych cruciali... ale w tej cenie... nie chcę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) prosze ;) bardzo dziekuję :lol: POZDRAWIAM Edytowane 3 Września 2008 przez Elviso26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Póki co jedyną możliwością dostania tego microna jest zakupienie tych cruciali... ale w tej cenie... nie chcę :) w tej cenie tzn ..... drogo ;P a co warte są te microny i jak z oc ?, no i to cl 7 :P jak bym miał z ddr3 do czynienia :( i ciekawe jak z żywotnością tego microna :P Edytowane 3 Września 2008 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 jak dla mnie to jakieś dziwactwo którego nikt nie kupuje, lepiej kupować sprawdzone rzeczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardyn Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 http://www.xtremesystems.org/FORUMS/showthread.php?t=187024 Ten micron to raczej nic ciekawego :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Bawił się ktoś z Was G.Skill F2-8800 Pi 4GB Kit ?? (oprócz użytkownika DDRII). Pamięci mam od dwóch dni... póki co stabilne 1160MHz na stand. napięciach . Jednak wyniki w Everescie nie powalają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Ładnie 1160 mhz na 1,9V zmień dzielnik na 5/6 i zobaczy jakie masz odczyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...