Noguru Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam Mam taki problem mam ruter ASUS 500W internet w UPC kablówka ( chello ) według sprzedawcy po podłaczeniu od razu powienien być net i tak jest ale jak podłaczam kablem kompa z Vista PROBLEM polega na tym ze ma działac na XP sprawdzałem na 3 kompach i nic nie ma netu nie ma jak to ustawic zapory wyłączone narazie wszystko na kabel a bezprzewodowo też nic :mur: HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 uruchom>cmd>ipcofig/all daj sreena z tego co pokaze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noguru Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 CHODZI O TO ZE VISTA PRZEZ KABEL DZIALA OD RAZU A XP NIE I TU JEST PROBLEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...