kamilo900 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Siemka Mam Logitecha G5 rev1 od półtora roku. Od jakiegoś miesiąca czy dwóch zaczeła mi szwankować optyka. Tzn gdy wykonuję ruch w kierunku połódniowowschodnim [nie robic sobie żartów z kierunkami świata:PP] kursor właściwie lata jak mu sie zachce. Robi dziwne ślaczki na boki, później pokaże obrazek w Paincie. Macie jakiś pomysł co z nią zrobić? gwarancji na nią nie mam. Można by może naprawić ale teraz pytanie gdzie... Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Przeczyść optykę? :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 kup sobie sprężone powietrze, rozbierz myszkę (bez skojarzeń ;) )i przedmuchaj ... jak nie podziała kup nową bo ze starą nie będzie się opłacało nic robić ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 mysz >> kosz sklep >> nowa mysz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) a nie szaleje i sama nie klika gdzie popadnie? :>.jeśli: -:>NIE czyszczenie samej optyki spręzonym powietrzem, moze być wacikiem na spirytusie. -:>TAK kabel sie przegiął w jakimś miejscu, najlepiej rozkręcić mychę i wsunąć kabel troszkę głębiej . miejsce przegięcia to najczęściej wejście kabla w mychę ;]. Mój mx 518 tak szalał , byłem pewien ze to jakiś wirus go opętał :D.a to wina kabelka była i już teraz działa już spokojnie. Edytowane 29 Stycznia 2008 przez kubajew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...