piotrek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 ile moze dac zalozenie radiatorow na ram co to poprawi i czy ten zestaw jest sensownym rozwiazaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Z tego co wiem radiatory te sa calkiem spoko. Tzn. kumpelo je kupil i mu sie pamieci DDR 266 sie mu teraz kreca szybciej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Kupisz je najwyżej dla świętego spokoju ;) Moga dać Ci kilka MHz ale nie licz na zbyt wiele. Mogą być przydatne jeśli masz dobre pamięci (dobrze się kręcą ;) ) i dajesz im wysokie napięcie - wtedy aby dłużej pożyły radiatory mogą być tym co je uratuje. Gwarancji nie masz żadnej jedynie nieco spokojniej oddychasz ;) (Aha miałem i te niebieski i te z wentylkiem, różnicy nie odczułem :() Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...