The SainT Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Witam. Przymierzam się do kupna jakiejś zasiłki i znalazłem dwie w sumie nawet ciekawe propozycje. Jedna z nich to Tagan TG530-U15 Easycon 530W a druga to Chieftec CFT-560A-12C 560W Ceny w granicach 250-310zł i właśnie waham się co wybrać. może macie jakieś pomysły? Zależy mi w miarę na cichej pracy i odpinanych kabelkach. Pozdrawiam. Edytowane 28 Stycznia 2008 przez The SainT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Naciągając lekko fundusze można by kupić Corsaira HX520 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 No właśnie muszę o nim coś poczytać bo mam możliwość kupienia go za 299zł xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 bierz go nie zastanawiaj sie ten zasilacz jest IDEALNY (Corsair). Wiem co mówię sam go mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam. Przymierzam się do kupna jakiejś zasiłki i znalazłem dwie w sumie nawet ciekawe propozycje. Jedna z nich to Tagan TG530-U15 Easycon 530W a druga to Chieftec CFT-560A-12C 560W Ceny w granicach 250-310zł i właśnie waham się co wybrać. może macie jakieś pomysły? Zależy mi w miarę na cichej pracy i odpinanych kabelkach. Pozdrawiam. Chieftec CFT-560A-12C 560W mam osobiście jest OK dobrze trzyma napięcia ale jest dość głośny, pod tym względem tagan jest na pewno lepszy :), patrząc z perspektywy czasu wziąłbym Tagana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 a corsair trzyma napięcia jak skała, jest chłodny i niesłyszalny.. do około 80% pobotu mocy wtedy zwieksza obroty. mi sie tego niegdy nie udało zrobić bo na tym sprzęcie nie ma szans ale przy wykręconym e6600 + 3850 w CF też OC nawet nie sapnął że mu ciężko. o wahaniu napięć też można zapomnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 oo no to pewnie pojade po korsarza. temat można zamknąć, albo do kosza;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 patrząc z perspektywy czasu wziąłbym Tagana :)i to byłby najgłupszy wybór z możliwych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...