Pietia(lania) Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) jak wiadomo ceny sie zmieniaja , modele tez co jest dla mnie najwazniejsze i do czego bedzie uzywany: 90% - filmy z kompa ( polaczenie zaleznie od mozliwosci TV ) HDMI albo DVI 5% gry : platformowki ( panna lubi wiec trzeba to tez brac pod uwage ) , wiec smuzenie malo wazne w tym przypadku 5% TV ... kablowka naziemna a teraz kolejny wazny punkt ( nie wiem czy to jakas odmiennosc , czy standard ) ale TV musi miec mozliwosc powieszenia na scianie nie mamy miejsca w pokoju wiec trzeba oszczedzac byloby milo jakby byl w kolorze innym niz czarny ( of korz jak bedzie czarny to nie bedzie placzu ) Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 mam lg32lb75 i w sumie ladnie wisi, ma glosniki z tylu wiec fajny wygląd. trzeba dokupic szyne do montazu na scianie. hd ready, 3x hdmi parametry ok polecam sie rozjerzeć ale moze ktos inny poda lepszy lub bardziej atrakcyjny cenowo. ale ogólnie jezeli 95% to filmy i gry z kompa/konsoli polecam pomyśleć na jakimś fajnym projektorkiem. tv musialoby isc z tunera, ale i filmy i gry wyglądają znacznie lepiej na projektorze. po prostu jest ten feeling, którego nie ma na tv (nawet lcd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 32 male celuj w 37,, też gigant z niego nie jest ale zdecydowanie lepiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 konkretne modele prosze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 to ja od siebie poleciłbym Samsunga LE37S71B. Jest to 37" ramka, w dość niewygórowanej cenie. Kolor niestety jak dla ciebie, czarny... ale ogólnie wyświetla ładny obraz, ładny design, dobry kontrast i jasność... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...