Skocz do zawartości
Pietia(lania)

2800 Kasy I Tv 32'' Albo Wiecej :p

Rekomendowane odpowiedzi

jak wiadomo ceny sie zmieniaja , modele tez

co jest dla mnie najwazniejsze i do czego bedzie uzywany:

90% - filmy z kompa ( polaczenie zaleznie od mozliwosci TV ) HDMI albo DVI

5% gry : platformowki ( panna lubi wiec trzeba to tez brac pod uwage ) , wiec smuzenie malo wazne w tym przypadku

5% TV ... kablowka naziemna

a teraz kolejny wazny punkt ( nie wiem czy to jakas odmiennosc , czy standard ) ale TV musi miec mozliwosc powieszenia na scianie nie mamy miejsca w pokoju wiec trzeba oszczedzac

byloby milo jakby byl w kolorze innym niz czarny ( of korz jak bedzie czarny to nie bedzie placzu )

Edytowane przez Pietia(lania)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam lg32lb75 i w sumie ladnie wisi, ma glosniki z tylu wiec fajny wygląd. trzeba dokupic szyne do montazu na scianie.

hd ready, 3x hdmi parametry ok polecam sie rozjerzeć ale moze ktos inny poda lepszy lub bardziej atrakcyjny cenowo.

ale ogólnie jezeli 95% to filmy i gry z kompa/konsoli polecam pomyśleć na jakimś fajnym projektorkiem. tv musialoby isc z tunera, ale i filmy i gry wyglądają znacznie lepiej na projektorze.

po prostu jest ten feeling, którego nie ma na tv (nawet lcd)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi