Zeekee Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam mam dylemat jaką podkładke wybrać po tego A4Techa . Myślałem nad tymi dwoma ... Możecie sie o nich wypowiedzieć , pomóc mi wybrać lub ewentualnie polecić inną . Chce naprawde dobra podkładke cane max 90 zł . http://allegro.pl/item301764797__steel_ser...ng_nowosc_.html http://allegro.pl/item299840651_podkladka_..._duza_nowa.html Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ja mam steel pad QCK i moja 718 BF chodzi perfekcyjnie ... nie wiem jak będzie na modelu laserowym który jest jak każdy laser bardziej problemowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeekee Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mogą być problemy z laserem na Qck ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mogą być problemy z laserem na Qck ?Były takie sygnały i to na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Spróbuj podkładke na teflonie np Sharkoon Xurface mam tylko chodzi na niej optyk i jest w porządku jak za parę złotych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Pod laser TYLKO twarde podkładki np w/w Sharkoon Xurface, Steelpad S&S, Steelpad 4D itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeekee Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jednak skłoniłem sie do zakupu Qck ... Chciałbym oznajmić że nie mam żadnych problemów z myszką na tej podkładce . Sprawuje sie znakomicie ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...