mihailov Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 mihailov przeczytales wypowiedz Dzibkar1 i nagle na karcie tylko jedno wyjscie jest niesprawne, podczas gdy wczesniej sprzedawales jako dobra... Wogle to cos motasz...Ogłoszenie napisałem przed dostaniem karty, ponieważ miałem zamiar ją od razu sprzedać. Jak napisałem - wstrzymałem sprzedaż do czasu wyjaśnienia sprawy. szczepoxx ja bym na twoim miejscu nie zgodzil sie na wymiane, poniewaz istnieje calkiem uzasadnione podejrzenie iz cos z ta karta zostalo spieprzone przez mihailova.Tak samo istnieje możliwość, że nie zostało ono dokonane przeze mnie. Swoja droga niedawno sam sprzedawalem gf6800 i kolo ktory ja kupil narzekal na arty itp.. a okazalo sie ze mial 300w codegena i na poczatku tez wydawalo mi sie ze cos o kompach wie...Mam Modecoma MC-350. Nie powiesz mi chyba, że to zła zasiłka. Smierdzi mi megabajtem 300w ;d Nie ale na serio to nie wincie zasilek bo to ze 1 dvi jest sprawny a drugi nie to juz wyklucza wine zasilki. jw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) minely 3 tygodnie od sprzedazy ... pozdrawiam ... po tym czasie ja juz raczej karty spowrotem nie przyjme. Od tygodnia nie bylo kontaktu ze karta dziala, czy nie dziala. Co mam o tym myslec ? Walentynki sie zbilazja. Mam komu robic niepsodzianki. Edytowane 6 Lutego 2008 przez szczepoxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Mam Modecoma MC-350. Nie powiesz mi chyba, że to zła zasiłka. LOL :lol2: Modecom 350W i Hd2600xt ... noł koment :mur: tak to jest zła 'zasiłka', taki niby znawca jesteś a takim gów.nem karmisz nowy komputer (nowy czyli oparty o platformę pcie) Edytowane 6 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 LOL :lol2: Modecom 350W i Hd2600xt ... noł koment :mur:Hę? Ty w ogóle wiesz co to za zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 wiem, i wiem też ile W ciągnie 2600XT, w dodatku bierz pod uwagę resztę sprzętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Bez przesady, ludziom mc-350 ciągnie c2d i 88gt a z 26xt nie da rady? Edytowane 6 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 wiem, i wiem też ile W ciągnie 2600XT, w dodatku bierz pod uwagę resztę sprzętu to gowno wiesz. D920 + X1900XT + 1gb ram + nf4 + MC-350 = zero problemow wiec jesli nie potrafisz nie pchaj sie na afisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 EJJJ do licha :) co to za dyskusje :D 2600XT bierze 45Watt ... i nawet 300W zasilka jakas dobra wystarczy. Moze ktos by sie wypowiedzial na na temat podany w temacie :D Prosil bym uprzejmie :) moj Fortron 350w ssie podkreconego HD3850 wiec napewno zasilka mihalilova jest wystarczajaca. Wiem ze mowie na swoja niekozysc ale coz :) ... Jest takie cos jak przedawnienie ?? Bo mihailov juz od tygodnia nic mi nie psze co z ta karta ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 olej to o tyle, jego problem skoro się nie odzywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Jest takie cos jak przedawnienie ?? Bo mihailov juz od tygodnia nic mi nie psze co z ta karta ...naprawdę nie zawracaj sobie tym głowy, gość miał sporo czasu na podjęcie jakiś kroków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) Witam :) Uprzejmie informuje ze minelo 3 tygodnie od sprzedania karty przeze mnie. Bylem w stanie dogadac sie co do zwrotu bo nie chcialem ani Panu ani sobie robic przykrosci. Jednak nie dostalem zadnej informacji na temat karty od tygodnia wiec od tego momentu odmawiam przyjecia karty. Prosze Pana o wystawienie komentarza jako pierwszego gdyz to Pan był kupującym. Pozdrawiam tak wlasnie P.S. karta poszla za smieszne 215zl z wliczona wysylka Edytowane 7 Lutego 2008 przez szczepoxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie wiem czy pamietacie moj problem :) ... Chcialem powiedziec ze jednak karte pryzjalem spowrotem dla swietego spokoju. Mihailov ponakrecal filmy zeby udowodnic ze nie dziala jedno zlacze dvi ... Ja karte przetestowalem i niestety musze sie zgodzi ze jedno zlacze dziala ... a na dodatek ... DRUGIE ZLACZE TEZ DZIALA :) ... http://www.sendspace.com/file/e4efp9 to jest moj film z testu. Zadnych artefaktow, zadnych przeklaman kolorow. Wszystko jest idalnie. Mam nadzieje ze jak bede w przyszlosci sprzedawal inne karty to nie natrafie na kogos podobnego. Stracilem czas, pieniadze i nerwy. To byl moj pierwszy i mam nadzieje ostatni raz kiedy bylem taki poblazliwy dla kupujacego ktoremu sie przedmiot nie spodobal. Dziekuje wszystkim za opinie i pozdrawiam szczepoxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 straciłes czas i pieniądze przez ten miesiąć karta straciła na wartości, heh co za ludzie trzeba było nie przyjmować, było wiadome że coś kręci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 .... u Ciebie arty i błędy w kolorach, u kumpla jedynie przekłamania kolorów które jak dalej czytamy wystepują rówież na 8600, więc jak mam to rozumieć ?? GF zaraził się od Radka :lol: ? ... czy może spece z Was jak z koziej .... :] (dokończę) ...du.py trąba :lol: przecież to było pewne :D koleś tak mącił, kręcił, widać było że raczej nie ma pojęcia co robi... szczepoxx trzeba było się nas słuchać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoopl Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Pozwole sobie odswiezyc, kupilem telefon, jakies 20-30zł taniej niz "schodza" na Allegro i gosc mi go nie chce wyslac, poniewaz: "zapomnial zakonczyc przed czasem i nie sprzeda za tak niska cene" Co robisz? Mail do Allegro przyspieszy goscia? Mieszkam od niego 250km, wiec nie bede jechal po "odbior osobisty" ;) Kupilbym inny gdyby nie to, ze na z simlockiem na ere i w jakims stanie do przyjecia pojawia sie raz na 2 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 mail do allegro jak sa problemy powinni ci pomoc jak nie mozesz sie dogadac z gosciem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...