The SainT Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam. Jestem zmuszony kupić stara płyte na sokecie 478 co polecacie tak do 130zł. Oczywiscie Fujistu-Siemens odpada itp. np takie coś MSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Abit IC/IS7, Asus P4P8XX ale będzie ciężko w tej cenie, albo coś na 865 może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) A nie lepiej coś na S775 z integrą + cfelafon 420 + tanie jak barszcz DDR2 - chyba dopadła mnie shiza, ktoś pyta o jedną rzecz a się poleca zmiane kompa :lol2: (no i też akurat takiego rupiecia chyba bede składał ale na Celku CaderMill bo płytki pod niego tańsze) Troche bardzie poważnie i na temat :wink: : Abit IS7 może się uda za 130 wyrwać ale lekko nie będzie może jakie MSI na P865 - miałem i całkiem tragicznie nie było - nie sypała się tak jak model na P848 Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Paweł666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 no ta MSI co podalem w linku jest własnie na 865. Wiecie ja wogle bym kompa nie składał na czyms takim ale to nie dla mnie, a gościu nie ma kasy na zmiane kompa, zmieniam mu narazie tylko mobo, bo za 100zł kupił płyte która warta jest może 50zł. jakiś odpad Compaq Fujitsu-Siemens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...