Knopper Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, na cooling.pl jest filmik na którym jest pokazne jak zalewają wiatrak feserem link. Zastanawiam się czy to jest wiarygodne, bo kiedys w umywalce z woda zrobiłem to samo i wiatrak nadal dzielnie mielił wode :). Co wy myślicie o tym teście? Tu jest link na youtubie, jak by skasowali z cooling.pl :) Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Knopper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) tadaaaa: http://shackit.pl/display.php?iid=266&page=1 edit: w sumie wentylaor obraca siep rzy prawie kazdej cieczy ;) Edytowane 28 Stycznia 2008 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 taki test z wentylem to sobie można wsadzić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 taki test z wentylem to sobie można wsadzić ;)w pupe i zakrecic :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 po zalaniu plyty/grafy - nic po zalaniu listwy - do smieci pytanie - czy ciesz w tym wypadku feser ma jakies hmm ograniczenai co do pradu jaki potrafi np przewodzic ? i tak 12v luzik a 220v to juz poszla listwa z dymem ? ( czy tak ktos mi zasugerowal kondensatory na listwie poszly , no ale to tez od czegos musialo byc ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 tadaaaa: http://shackit.pl/display.php?iid=266&page=1 edit: w sumie wentylaor obraca siep rzy prawie kazdej cieczy ;) Test z zalaniem płyty głównej jest bardziej wiarygodny, bo jeśli zalali by ją wodą to jedynie radiatory by sie nadawały do dalszego użytku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zalanie karty graficznej/pamięci Feserem może się nie skończyć spaleniem ale warto pamiętać że Feser to w dużej części woda... "Contains: ethylene glycol <0,005%" Reszta to raczej nie magia tylko H20. Z drugiej strony zalanie zasilacza to pewna śmierć, żaden "nieprzewodzący" płyn do WC nie poradzi sobie z napięciem 240V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Karte mi ze 2-3 razy zalalo i nie spalila sie i to tak konkret a 2-3 kropelki , chyba ze zalezy duzo od przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Moja grafa tez sie podtopiła i nic, moment stresu i...wyświetliła posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zalane: P5K Deluxe DFI P35 T2R DFI NF4 Ultra-D Galaxy 8800GTX Gigabyte 7900GTX Wszystko do tej pory dziala i nie ma z tym problemu P5K DLX byl zalany maksymalnie, komp podlaczony na pajaka, nie zauwazylem peknietego oringa, cos akurat sie testowalo a ja robilem obiad [; Plyn az sciekal z plyty i biurka na dywan Zostaly male plamy UV [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...