Arczi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam, mam problem z Windows Media Player 11. Konkretnie chodzi o to, że wiekszosc plikow w formacie mp3 otwiera normalnie, ale gdy chce zaladowac np. album Children of Bodom - Bodom Covers, również w formacie mp3, to wyskakuje taki błąd: W winampie i foobarze odtwarza się bez problemu... wie ktoś co jest grane? :mur: Z gory dzieki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TigerA1 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 brakuje kodeków, zainstaluj kodeki i będzie działać, 11 tak ma czasami i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) A dokładnie jakie kodeki mam zainstalować ? Takie zwykłe do odtwarzania filmów ? :blink: Bo jeśli chodzi o te do filmów, to już mam zainstalowane... Edytowane 29 Stycznia 2008 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 To jak, pomógłby ktoś? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcioo Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) Hej Arczimodo wiesz może już jak temu zaradzic?? Mam ten sam problem... Jesli nie to prosze o pomoc innych. Dzieki! Edytowane 2 Lutego 2008 przez Pawcioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Pawcioo - jeszcze sie z tym nie uporałem.. Przed chwila doslownie rece mi opadły, zainstalowalem ACE Mega CodecS Pack 6.03 Pro, i dalej nie działa... :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Doinstalowac kodek mp3/sprawdzic dokładnie format pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 (edytowane) Ehh no instalowalem wszystkie z tej paczki, tam był również LAME MP3 encoder, a format pliku to mp3. Działa w innych programach, np. Winamp, foobar... Kurde, myslalem ze ten blad jest tylko w WMP11, zainstalowalem WMP10, i dalej ten sam blad przy niektorych piosenkach.... Edytowane 3 Lutego 2008 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja instaluję ffdshow'a i nie mam żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Dobra, to ja moze podam tu link do pliku, ktorego wlasnie WMP nie moze otworzyc: http://rapidshare.com/files/88847376/06._R...havok_.mp3.html Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś sprawdił czy otwiera sie u niego w WMP10 albo WMP11. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Uwalony naglowek najprawdopodobniej. Sciagnij jakiegos toola do naprawy mp3, albo rekompresuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 (edytowane) albo rekompresuj. A jak moge to zrobic? :oops: :oops: :oops: P.S. Zainstalowalem przed chwila pełną wersje programu All Media Fixer, plik niby naprawilo, a WMP dalej go nie odtwarza, wiec w gra wchodzi chyba tylko ta rekompresja o ktorej piszesz, tylko nie wiem jak to zrobić. Edytowane 4 Lutego 2008 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...