sztabanew Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam Właśnie stałem się posiadaczem monitora LCD Gateway 2275W Dlatego też postanowiłem wrzucić parę zdjęć (sorki za jakość ale narazie robiłem z aparatu w telefonie) i opis techniczny ww. modelu. Parametry techniczne: Przekątna 22 cale Rozdzielczość nominalna 1680 x 1050 pikseli Matryca TN Kontrast 800:1 Jasność 300 cd/m2 Maks. częst. odchylania pionowego 76 Hz Maks. częst. odchylania poziomego 81 kHz Wielkość plamki 0,282 mm Czas reakcji plamki 5 ms gtg Kąt widzenia pion 160 ° Kąt widzenia poziom 160 ° Ilość wyświetlanych kolorów 16,7 mln Wymiary 514,3 x 444,5 x 203,2 mm Waga 7,9 kg Złącza: D-SUB, DVI, Component, S-Video, Composite, USB 2.0 (x4), AC Power Funkcje specjalne: Procesor obrazu DCDi; HD ready przez DVI i Component, HDCP, PiP - obraz w obrazie, Dotykowe Menu W zestawie dostajemy: • Monitor Gateway FPD 2275W - 1szt • Płytka z oprogramowaniem - 1szt • Przewód zasilający - 1szt • Przewód VGA - 1szt • Instrukcja Obsługi w języku polskim • Karta Gwarancyjna (gwarancja 36 miesięcy door to door) - obsługa serwisowa prowadzona przez firmę CKMediator Sp. z o.o. (www.ckmediator.com.pl) a teraz zdjęcia: Oryginalne opakowanie: Złącza: Przód monitora: Tył monitora: Lewy bok: Prawy bok: Maksymalne wychylenie do przodu: Maksymalne wychylenie do tyłu: Góra monitora: Przy uruchamianiu pojawia się logo producenta :) Złącza USB 2 szt z boku z lewej strony i 2 szt od spodu No i podczas pracy: Dotykowe Menu (niezły bajer) Monitor jak na razie oceniam na plus :) Z serwisem nie ma co się martwić, jak napisałem powyżej jest w Polsce i odesłanie oraz powrót monitora jest na ich koszt :) Mam nadzieje, że trochę nakierowałem osoby zastanawiające się nad kupnem, niebawem więcej informacji, jak złoże do końca komputer i ustawie nominalną rozdziałkę oraz odpalę gry opisze :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofff89 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Kiedy będziesz mógł zrobi więcej zdjęc normalnym aparatem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztabanew Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Mam nadzieje że szybko :) w tym tygodniu chyba dokończe składać kompa, zatem pozycze aparacik i popstrykam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofff89 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 I co z tymi zdjęciami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zastanawiam sie nad kupnem monitora do 900zl i Twoja pomoc byla by mi bardzo pomocna. Takze prosze o te zdjecia :) Poprostu juz nie wiem co kupic ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ossur Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 gdzie kupowałeś ten monitorek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobopx Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 monitory można w tej chwili dostać w wielu miejscach. Ja kupiłem tydzień temu na Allegro (microtech) oczywiście używany poserwisowy ale puki co pomimo wiele skarg na ten sprzęt.... ja jestem zadowolony. Nie wiem jak z wejściem DVI bo jeszcze nie mam kabla ale myśle, że będzie ok. I co najważniejsze proponuje odbiór osobisty bo pocztą to można dostać niezły shit.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magg Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Właśnie ja taki dostałem tylko różnica jest w tym ze kopiłem nowy. Wszystkie te monitory sa przerabiane. Mój był zablokowany fabrycznie za pomocą jakiegoś pinu. Bylem bardzo sflustrowany cala sytuacja a kupiłem go z proline i zakończyłem z nimi współprace po tym jak serwisant zdziwiony zapytał mnie " Dlaczego Pan wybrał taki monitor? Za taka cenę niczego dobrego spodziewać sie nie można." Zaznaczam kupiłem nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...