mateomr Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 siema mam laptopa acer 5100 2.0 ghz amd x64 i mam problem gdy instaluje win xp gdy restartuje kompa i botuje win on zaczyna przygotowywac instalacje windowsa i wlasnie gdy ma dojsc do wyboru dysku na ktorym mam wybrac dysk kom sie wylancza. kolezanka ma akiego samego lapa i komp wylancza sie jej po krotkim czasie pracy na kompie? czy cos mi doradzicie??????? 8601177gg pozdrawiam ps. po kilkudziesieciu probach zawsze w końcu//ort instaluje windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Po pierwsze to naucz się pisać bo jak czytam twoje wypociny to mam wrażenie że jakiś dzieciak z przedszkola to napisał. Zainstaluj sobie FF który ma funkcję sprawdzania pisowni. Teraz przeczytaj to co sam napisałeś i zastanów się dlaczego od rana nikt nie odpisał... Teraz kwestia instalacji. Spróbuj zainstalować z innej płytki. Wróżką nie jestem i chyba więcej nic nie wymyślę na podstawie takiego opisu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...