Skocz do zawartości
beavis89

Obudowa! Pilna Pomoc!

Rekomendowane odpowiedzi

witam tak jak w temacie, mam biurko i wejdzie w nia maks 19cm na szerokosc! lecz najlepiej 18 cm zeby nie ta styk bylo. zna ktos taka obudowe w rozsadnej cenie?

znam jedna thermaltake matrix - ale nie mozna ich dostac nigdzie

Edytowane przez beavis89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam tak jak w temacie, mam biurko i wejdzie w nia maks 19cm na szerokosc! lecz najlepiej 18 cm zeby nie ta styk bylo. zna ktos taka obudowe w rozsadnej cenie?

znam jedna thermaltake matrix - ale nie mozna ich dostac nigdzie

z tego co wiem to chyba wiekszosc jest takich obudow. ja mam HALO i ma 19cm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale jeśli masz procesor Intela to raczej wymaga on nie wiem jak AMD czerpania powietrza z boku obudowy dla jego dobra.Tak więc jak wsadzisz na styk obudowe to jak tam powietrze dojdzie.Pamiętaj że komputer musi być dobrze wentylowany nawet taki który nie jest kręcony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez nie wytne dziury w biurku.

Dlaczego nie? Kup otwornice do drewna 80mm i zrób ładną dziurę w płycie na wysokości otworu w obudowie ,potem możesz okleinować ją okleiną do mebli i jakiś ładny grill do tego. Edytowane przez gumis144

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myślałeś może czasami nad zmianą biurka ? Bo to sie zaczyna robić bez sensu. Niedługo będziemy sie zastanawiać nad rozmiarem wiatraczków bo kwiatki w pokoju będą miały za mało powietrza gdyż całe będzie wsysane do kompa.... troche dziwne kupować obudowę "bo nie mieści się w biurku"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi