beavis89 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) witam tak jak w temacie, mam biurko i wejdzie w nia maks 19cm na szerokosc! lecz najlepiej 18 cm zeby nie ta styk bylo. zna ktos taka obudowe w rozsadnej cenie? znam jedna thermaltake matrix - ale nie mozna ich dostac nigdzie Edytowane 29 Stycznia 2008 przez beavis89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 witam tak jak w temacie, mam biurko i wejdzie w nia maks 19cm na szerokosc! lecz najlepiej 18 cm zeby nie ta styk bylo. zna ktos taka obudowe w rozsadnej cenie? znam jedna thermaltake matrix - ale nie mozna ich dostac nigdzie z tego co wiem to chyba wiekszosc jest takich obudow. ja mam HALO i ma 19cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 no wlansie duzo jest 20cm. a 19 nie ma tak duzo fajnych i w dobrej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 No ale jeśli masz procesor Intela to raczej wymaga on nie wiem jak AMD czerpania powietrza z boku obudowy dla jego dobra.Tak więc jak wsadzisz na styk obudowe to jak tam powietrze dojdzie.Pamiętaj że komputer musi być dobrze wentylowany nawet taki który nie jest kręcony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 to tez racja, ale chcialem 2 wiatraki z przodu i z tylu zamontowac. a z boku bez wentyla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Takie coś da efekt pod warunkiem że masz porządek z kablami w obudowie i żadna taśma IDE (zwykła płaska) nie będzie stała na drodze.Inaczej polecę zmianę miejsca gdzie stoi obudowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 przeciez nie wytne dziury w biurku. ani nie kupie nowego biurka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) przeciez nie wytne dziury w biurku.Dlaczego nie? Kup otwornice do drewna 80mm i zrób ładną dziurę w płycie na wysokości otworu w obudowie ,potem możesz okleinować ją okleiną do mebli i jakiś ładny grill do tego. Edytowane 29 Stycznia 2008 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 ale chodzi jeszcze o to ze jak bedzie na styk, bedzie obudowa cala zarysowana po bokach, tak jak teraz moja stara. czyli najlepiej wziac 18cm, zeby bylo troszke miejsca. a biurka nie chce mi sie niszczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Mój ModeCom nie wchodził na blat biurka to i biurko się przerobiło ale temperatura spadła i tyle kurzu nie było w środku przy moich 3 wentylach.Gumis ma racje z tą dziurą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 beavis89 mówisz że nigdzie nie ma w ofercie Thermaltake Matrix? a tutaj widzę że jest :P http://www.skapiec.pl/site/cat/11/comp/152647 zgrabna obudowa w przystępnej cenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 A myślałeś może czasami nad zmianą biurka ? Bo to sie zaczyna robić bez sensu. Niedługo będziemy sie zastanawiać nad rozmiarem wiatraczków bo kwiatki w pokoju będą miały za mało powietrza gdyż całe będzie wsysane do kompa.... troche dziwne kupować obudowę "bo nie mieści się w biurku"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...