Brydz0 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam, chciałbym zmienić, śmigło które dostałem z procem jako BOX, bo jest stanowczo za głośne. Wg Everesta, w stresie to coś wyciąga 3000RPM, chciałbym coś co godnie zastąpi tę dmuchawę. Podajcie coś z różnych przedziałów cenowych bo jeszcze nie wiem ile chce wydać. Chce wymienić tylko wiatrak, bo sama temp. mnie zadowala. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 To lepiej kup sobie pentagrama na tego proca bo ciężko będzie coś zamontować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brydz0 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 W sensie że trudno będzie znaleźć sam wiatrak który zastąpi to co teraz mam, czy sam problem z montażem. Mam Acutake 80mm, zamieniłem to z tym boxowym, no ale ten nowy kręcił się tylko 1800RPM i nie wyrabiał, ale pasować to pasował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 W sensie że trudno będzie znaleźć sam wiatrak który zastąpi to co teraz mam, czy sam problem z montażem. Mam Acutake 80mm, zamieniłem to z tym boxowym, no ale ten nowy kręcił się tylko 1800RPM i nie wyrabiał, ale pasować to pasował.myślę, że wymiana samego wiatraka nic nie da, bo ten boxowy radiator jest za mały i wentyl musi naprawdę mocno wiać, żeby go schłodzić. Powinieneś zakupić arctic freezera 64. AC freezer da sobie radę z Twoim prockiem nawet na 1000rpm, a przy tym będzie ledwo słyszalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nawet Alpine64 powinien sobie dac rade przy nizszym natezeniu halasu IMHO [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brydz0 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Okay, dzięki za rady ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...