ddmar Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Ja też mam dużo tego ale większość nie żyje.. Za to jeśli chodzi o RAM SIMM to służę, Moge to komus oddac. Liczy sie u mnie 4M, po 13/21 jest 20min 30s EDIT: Nie wiem dlaczego, ale po ustawieniu w biosie taktów 100x2.5 zaczęło go widzieć jako PII 166mhz.. W każdym razie to ten sam procek. 2M - 16min 11s (250mhz) 4M - 34min 1s (250mhz) Na razie tyle bo za szybko mi się to liczy ;) Potrzebuje wolniejszego procka, ten jest ok jako maszyna do pisania i netu a nie office competyszyn :) Edytowane 31 Stycznia 2008 przez ddmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 A czy to się liczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 jakim cudem masz taki czas na takim sprzęcie?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 niski prio + coś w tle pewnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol26 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ciekawy konkurs , sam gdzies w domu mam pentiuma 100(turbo:P) ktory ma cale 32 mega ramu i 1 gigowy dysk , no i sprawnie hula na nim winda 98 ,a myslałem ze juz tylko do muzeum sie przyda:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 W domu mam tylko P2 350, a miałem 233... Cholernik wyzionął dwa lata temu ducha:( SPi odpali na Workbenchu Amigowskim ;]? A500 mam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 A czy to się liczy? Złamałeś dwa podstawowe założenia konkursu, wiec.... Zresztą, musiałeś się wygłupić :lol: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 W garażu leży Celefon jakiś i jakiś pentiak.. :D Na bardzo stary socket, który nawet nie wiem jak się nazywa xD. Jutro postsram się to odpalić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) Żeby komPiki nie liczyły na darmo - wpadliśmy z Forestem na pomysł, żeby nagradzać liczących dożywotnim rabatem w zenfist.pl - za wynik > godzinę 1%, za wynik > 2 godziny - 2%, za wynik > 3 godziny 3% rabatu. Rabaty obejmują również produkty z promocji ;) Aby otrzymać rabat - trzeba założy konto w zenfist i wysłac Forestowi PW z e-mailem użytym do rejestracji. Na tej podstawie i po weryfikacji wyniku przyznany zostanie rabat :) Ceny zmieniają się po zalogowaniu. Trzymam kciuki - i szukam swojego intela 133mhz :D Edytowane 1 Lutego 2008 przez Zenfist Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 ... A za > 4h 4%, za >5h 5% itd ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) maksymalny rabat jaki przewidział system to 3%. ale jeżeli godzinę za łatwo zrobić możemy przesunąć w górę. Zaraz się tym zajmę - może zmotywuje to kogoś do wykręcenia.... gorszych czasów :D Co o tym myślisz Forest? Edytowane 1 Lutego 2008 przez Zenfist Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 hymm mamy tu kilka sprzętów gotowych do wyników ~4-5h,, 1h można zrobić na ~600mhz,, możemy trochę przytemperować ;) 1% - >2h , 2% - > 3h, 3% 3,5h tak żebym się na pewno załapał :lol: :P bliżej 4 bym się skłaniał,, 3h to rewiry PII a da sie liczyć na sprzęcie duużo wolniejszym :) może jeszcze jakiś bonus za pi16 over 48h ? ;) ranga na forum cpt. slow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) Zaraz się tym zajmę - może zmotywuje to kogoś do wykręcenia.... gorszych czasów Jakieś 200MHz pi na niski prio i prime w tle i czas będzie kosmiczny... :/ Edytowane 1 Lutego 2008 przez McDracullo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 no już nie będę siebie cytował z pierwszego posta :P przecież to zabawa i nie gramy o złote kalesony :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 no już nie będę siebie cytował z pierwszego posta przecież to zabawa i nie gramy o złote kalesonyAle dla upustu ktoś może się pokusić o takie zaranie. BTW - mój Pentium MMX zdechł :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 (edytowane) hwbot moja pr0 przegladarka pdf'ów :D ps:mozeby tak zrobic ranking najwolniejszych dysków ;] mialbym czym powalczyc :wink: Edytowane 3 Lutego 2008 przez Yogi311 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 i tym oto sposobem wyleciałem z rankingu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 moze jak bede mial chwile zmienie procka na 300 bez 'kejszyn' xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 hymm ;) płyta na intelu ? ;) Ja mam bonus - płytkę na via,, slooou-mouszyn ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Uhuhu, no to coś czuje, że przy kolejnej wizycie u rodziców trzeba będzie wygrzebać z piwnicy jakieś "klasyki" Chyba jedynie P166MMX sie ostał na płycie Via Apollo - pytanie: czy żyw jeszcze? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja mam gdzieś jeszcze Pentium Pro , fajnie toto nawet śmigało szkoda że sie wtedy nie znałem na ocowaniu jeszcze , z ATI 3D Charger ładnie NFS chodził nawet :wacko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja to sie zapytam tak - kiedy bedzie mozna realizowac rabat u Zenfista? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) Przeglądam allegro w poszukiwaniu czegoś "szybszego" ale nic ciekawego nie zauważyłem poza jednym cudeńkiem: klik Kupujemy?;) Zaraz odpale to co mam na 16M:) mam jeszcze jakiegoś dziwnego celerona 333mhz, zobacze może bedzie lepszy. EDIT: Mam jak narazie 2miejsce w 16M :) 2. ddmar- 02.24.32.992 ; PII 200MHz @300MHz + http://img210.imageshack.us/img210/3774/ca...08182616lt4.jpg PS. Ikonka w tray'u to programik do screenów włączony po zakończeniu liczenia. Edytowane 5 Lutego 2008 przez ddmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 jakby ktoś miał mobo, to mam kilka pentaków pro :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) To raczej podnosilo predkosci wentylatorkow w kompie i na elo wyswietlaczu (chyba prototypy OLED :D) zmienialy sie cyferki. Szef dzialu hardware i nie wie ;) Dzialalo turbo, dzialalo. Stare dobre czasy AT 286, 386... ps. Mam jescze chyba pierwszego mojego pc...386SX 25MHz by AMD....mozna by sie pokusic, jak znajde wolna chwilke ;) ps. Hmm, tylko czy to pojdzie na 386??? Edytowane 5 Lutego 2008 przez ridczak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 jakby ktoś miał mobo, to mam kilka pentaków pro :wink: Kain się zajmuje takimi rzeczami, pogadaj z nim. Na 386 może być bieda, nie wiem jak tam z win 98 na czymś takim... A może da się uruchomić SPi na takim 4mb miniWIN 98? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Szef dzialu hardware i nie wie ;) Dzialalo turbo, dzialalo. Stare dobre czasy AT 286, 386... ps. Mam jescze chyba pierwszego mojego pc...386SX 25MHz by AMD....mozna by sie pokusic, jak znajde wolna chwilke ;) ps. Hmm, tylko czy to pojdzie na 386??? Masz szanse. Sama instalacja windows 95 zajmie pol dnia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Na hiren's boot CD był Mini Windows 98, około 4MB - tylko jak na tym uruchomić SPi i CPU-Z? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 z dyskietki :lol: przydałoby się troche miejsca na dysku na to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 chodzi mi fizycznie o to JAK bo podłączyć dysk to żaden problem. Nie wiem czy da się w tym wynalazku uruchamiać inne programy, może sprawdze potem. PS. Forest uaktualnij ranking ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...