Rider Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Jak dlugo bez radiatora wytrzyma P III ??? Chodzi mi o to czy procesor nie spali sie. Bo mam wlasnie jeden P III i chce sprawdzic czy dziala ale niestety nie mam do niego chlodzenia. W momencie uruchomienia wialby na niego tylko jeden wiatrak. Ile moze maxymalnie wytrzymac ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Zależy jaki PIII, jak slotowy to ręki sobie obciąć nie dam, ale bez problemu post zaliczysz, a może i do windowsa wejdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 To jest Pentium III - 500 MHz - Slot I Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Moja koleżanka miala PIII 650 bez wiatraka przez ok. pol roku, zadnych zwisow itp 8O (wiatrak sie zatarl) ale teraz pytanie o ile sie skrocilo jego zycie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 mialem kiedy 550 slot1 jak sie wlaczal to odrazu zwis ;] no ale moze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Moja koleżanka miala PIII 650 bez wiatraka przez ok. pol roku, zadnych zwisow itp 8O (wiatrak sie zatarl) ale teraz pytanie o ile sie skrocilo jego zycie??Bez wiatraka, a bez radiatorato jest roznica. A co do spalenia to sie nie spali - wylaczy sie, albo w ogole nie wstanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 p3 slotowa wersja ma duza powierzchnie oddawania ciepla wiec moze pochodzi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 janwyzej podmuchaj na niego - wtedy bedzie choc namiastka aktywnego chlodzenia ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 W takim razie chyba dzis sprobuje go wlaczyc. A nie ma ktos moze do sprzedania jakiegos dobrego wiatraka + radiator na P III ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 I jeszcze jedno - wpadlem na pomysl zeby ( jesli sie uda ) wlaczyc w windowsie jakiegos soft cooler`a. Czy myslicie ze to choc troche obnizyloby temparature ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Wlaczyc dla testu TAK Wlaczyc winde NIE Odradzam wlaczenie windy i dodatkowo czegos w windzie bez radiatora i wentyla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...