Liquid Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Gra ktoś w tą gre. MMORPG? co to jest kurna. Powiedzcie czy warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Heh, mam już i pogrywam. No mozna tak powiedziec bo nie mam kasy i łaże tylko po świecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 to jest przez intera co nie? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Tak, problem tylko że trzeba prawdziwom kase inwestować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 to i ja wiem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Macie moze juz jakies doswiadczenie w tej grze, bo ja mam troche pytan. Gram od dwoch dni i juz mam 1 peda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ogólnie gierka wypas, ja już cosik zarobiłem. p.s. Luigi my już się spotkaliśmy, nie??? Nie zapomnij o 21.00 w nymphtown :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Bede o ile serwer ruszy bo nie moge sie polaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Bede o ile serwer ruszy bo nie moge sie polaczyc wiem niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Moze jakies spolecznosci warte polecenia i wstapienia? Czy ktos wie kiedy visa ruszy? Moze jakis FAQ jak najlepiej zaczac zeby nietracic PEDow niepotrzebnie(jak juz je bede mial)? Wszelkie uwagi o grze mile widziane. Jakos niewiele osob na forum interesuje sie ta gra :? A jest naprawde wkrecajaca :P Pierwsza gra online, w ktorej spotkalem dziewczyny/kobiety. Np. na AAO nie spotkalem zadnej :cry: Ciekawy jest przypadek 'Kuby'. Podobno sa dwie o tej ksywie laski wygladajace tak samo tyle ze jedna prowadzi koles a druga dziewczyna :) Nie spotkalem ich jeszcze jednoczesnie. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 serwer jest nieczynny bo jest nowa wersja wgrywana i chyba bedzie dzialac visa :D ale trzeba bedzie zainstalowac dx90. DAMNIT! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Serwer ruszy dopiero dzis poznym popoludniem :? :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Poprawka: Serwer ruszy dopiero jutro :x :x :evil: :evil: :( :( :evil: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 co za partacze, powinni sie przygotowac do tego updata a nie teraz szopki odstawiaja :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Mnie już wnerwiła i ją wywaliłem. PS: Trafiłem kiedyś do miasta gdzie było zemną włącznie 5 Liquidów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio007 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Co oni w kulki sobie leca. Ile mozna czekac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ostatnia informacja z przed doby: SUPPORT INFORMATION - 2003-04-04 16:05:59 VU 4.4 is estimated to arrive tomorrow, 2003-04-05. VU size is about 42 MB. Due to the VU, the Alternative Payment method, PayByCash, is temporarily down. You are also not able to apply for PE participant accounts. Mogli by cos konkretniejszego i swierzszego podac :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 DZIAŁA!!!!!! HURA!!!!!! LUDZISKA GRAJCIE W TO, NAPRAWDĘ WARTO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 jasne sciagnij poprawki, ida jak krew z nosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio007 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Tja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ale chata macie nie ? Dajcie lepiej linka jakiegos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 http://www.project-entropia.com/default.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio007 Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zamiast bawic sie w dodawanie aukcji i ubrac (choc bardzo fajnie ze to dodali) mogli by sie powaznie zajac poprawka kodu gru bo lagi sa wkorwiajace. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Mam taki maly problemik, sciagnalem gierke, zainstalowalem, gdy my sie pojawia ekran do logowania klikam na "Apply for account" i mi wyskakuje error ze albo ni mam polaczenia z netem albo server jest offline, ale server ich dziala i problemow z netem tez raczej nie mam :D A jak wpisze fikcyjny login i password to mi wczytuje gierke ale wyskakuje ze nie prawidlowy login, sprawdzcie czy wy mozecie zalozyc nowe konto jezeli tak to zalozcie dla mnie i podajcie mi haslo na prywatna wiadomosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Ja czekałem dzień na możliwość założenia konta :x a i tak mi nie wyszło bo trzeba wypełnić wszystkie pola. A np nasz kod pocztowy nie pasuje tak więc wpisałem dane jakiejś firmy ze Stanów :twisted: i było gites :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio007 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Racja. Na aktywacje konta trzeba dlugo czekac. Ale warto. Zapraszam na www.scorpio007pl.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio007 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Zapraszam na www.scorpio007pl.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ja też próbuje grać ale na razie visa out :( - jak będzie z powrotem obsługa visy to może zaczne coś więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Niestety bez karty kredytowej ani rusz. Niech jak najszybciej wprowadza updata do wersji 5.0 bo laggi doprowadzaja mnie do obledu. :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Niestety bez karty kredytowej ani rusz. Nie orientujecie sie moze czy moze byc karta kredytowa mBanku, taka z ekonta ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...