Coyot Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam Zamierzałem kupił płyte Asus P5K Pro, lecz dostać ją jest baardzo ciężko , we wszystkich sklepach jej poprostu niema... I przyjżałem się bliżej płycie Asus P5KR , lecz mało jest o niej informacji, o P5K Pro wiadomo że ma 8 fazowy układ zasilania, a o modelu P5KR nie wiadomo nic (przynajmniej ja totalnie nic nie znalazłem), w ogóle wygląd lamentu P5KR nie wyglada zadawalająco,zamierzałbym do tej płyty kupic Pentium Dual Core E2160 1,8 ghz , i wykrecić go na conajmniej 2,7 - 2,8 ghz , i mam pytanie czy płyta P5KR da rade ? Chciałbym też usłyszec opinie od użytkowników tej płyty, jeżeli ktoś takową w ogóle posiada... P0zdrawiam i czekam na odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Po kiego zakładać nowy temat masz zbiorczy o płytach Asusa :-| http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...199&st=1320 A co do twojego pytania P5KR ma dobre 3 fazy, ICH9R (Raid i obsługa NcQ), fireWire i wszystko co niezbędnę do tej płyty kupic Pentium Dual Core E2160 1,8 ghz , i wykrecić go na conajmniej 2,7 - 2,8 ghz , i mam pytanie czy płyta P5KR da rade ? Eee nie nie ma szans P5KR nie da rady z tak zajebistym OC :? :blink: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...