Skocz do zawartości
Coyot

Asus P5kr - O/c I Nie Tylko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zamierzałem kupił płyte Asus P5K Pro, lecz dostać ją jest baardzo ciężko , we wszystkich sklepach jej poprostu niema...

I przyjżałem się bliżej płycie Asus P5KR , lecz mało jest o niej informacji, o P5K Pro wiadomo że ma 8 fazowy układ zasilania, a o modelu P5KR nie wiadomo nic (przynajmniej ja totalnie nic nie znalazłem), w ogóle wygląd lamentu P5KR nie wyglada zadawalająco,zamierzałbym do tej płyty kupic Pentium Dual Core E2160 1,8 ghz , i wykrecić go na conajmniej 2,7 - 2,8 ghz , i mam pytanie czy płyta P5KR da rade ? Chciałbym też usłyszec opinie od użytkowników tej płyty, jeżeli ktoś takową w ogóle posiada...

P0zdrawiam i czekam na odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kiego zakładać nowy temat masz zbiorczy o płytach Asusa :-|

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...199&st=1320

A co do twojego pytania P5KR ma dobre 3 fazy, ICH9R (Raid i obsługa NcQ), fireWire i wszystko co niezbędnę

do tej płyty kupic Pentium Dual Core E2160 1,8 ghz , i wykrecić go na conajmniej 2,7 - 2,8 ghz , i mam pytanie czy płyta P5KR da rade ?

Eee nie nie ma szans P5KR nie da rady z tak zajebistym OC :? :blink: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi