Zajdzik Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Witam jak w temacie. szukałem trochę i w sumie nic nie znalazłem na temat tego monitora jedyne to znalazłem to cenę która oscyluje pomiędzy 750-900zł a ja mogę go dostać za 600zł co wydawało by się okazją ale chciałem się was zapytać czy w ogóle jest sens się w to pchać. Co wy na to? na jakiejś włoskopodobnej stronie znalazłem coś takiego: Ecran 19'' LCD - 1440x900 - 300cd/m² - 3500:1 - Temps de réponse : 8 ms - 176/170°H/°V Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Zajdzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 czyżby nikt na tym forum się nie spotkał z tym monitorem ani nic o nim nie wiedział :( ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 monitor jakich wiele, LG 19" kosztuje 670zl ma gware na piksle i złącze DVI dlatego nie dziw się ze mało / nikt nie kupuje takiego philipsa :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Hej, też mnie interesuje ten monitorek - dla teścia Jest teraz za 550 zł w promocji - czy w tej cenie jest jakaś alternatywa? Aha btw, teraz i tak teść nie ma dvi, ale w przyszłości - czy rożnica w wyświetlanym obrazie przez d-sub a dvi naprawdę jest widoczna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...