metju17 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam! Przeszukiwałem forum ale nic nie znalazłem na ten temat, bo mam pewien problem, a właściwie to znajomy ale ja im podłączałem wszystko. Kupił obudowę na allegro i coś nie działa USB na przednim panelu. Kable są podpięte dobrze - zgodnie z oznaczeniami w instrukcji od mobo. Co ciekawe jak podłączyłem Router do USB to w windzie wykryło go, ogólnie wszystko ok, tak jakby usb było dobre . Ale już np pendrive czy też klawiatura nie działa, diody na klawie nie świecą ogólnie zero reakcji. Jaki może być problem i jak można to naprawić, z góry dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Router jest zasilany z usb czy z zewnętrznego zasilacza? Być może mobo nie podaje zasilania na usb na frontpanel. Voltomierz i mierzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metju17 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Router jest zasilany z usb czy z zewnętrznego zasilacza? Być może mobo nie podaje zasilania na usb na frontpanel. Voltomierz i mierzyć. Z zewnętrzniego zasilacza. Właśnie też miałem takie przypuszczenie z tym że wcześniej ta sama płyta dobrze podwała napięcie na innej obudowie <_< hmm może spróbuje podpiąć pod drugie wejście usb na mobo, może to jest jakieś felerne i się zrąbało Edytowane 30 Stycznia 2008 przez metju17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...