mrLubek Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 (edytowane) Do kart graficznych Riva Tuner jesli juz jest wersja obslugujaca 3850. Do procka core temp. A co do reszty to sorry ,ale jak ktos pisze brednie i teorie spiskowe to trudno zeby mu ludzie nie pojechali. Michaelius - zacytuj te brednie ?!?!? a ja ci je uzasadnie TEORIA SPiSKOWA - wyglada to tak ze dostalem wlasnie pismo z przeprosinami HIS'a ze byla wadliwa seria kart, z czego 10 sztuk trafilo do POlski i juz 3 wrocilo do HIS - a ja mam 2 sztuki z tej serii :/ Nie wiem czy milo by bylo Wam "madrym" wydac okolo 1500 zł za ZŁOM ... tak wyglada teotia spiskowa ... a co niektorzzy to chyba pozjadali wszystkie rozumy .... wirtualne oczywiscie ;) a tak wogole to chyba pozegnam sie z tym forum bo naprawde nie ma z kim polemizowac :// ... a szkoda Edytowane 3 Lutego 2008 przez mrLubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Znajdz sobie fragmenty o zaprzestaniu produkcji rv670 i o tym , ze chipy do 3850 i 3870 to rozne konstrukcje dowodzone wpisem z biosu bo mi sie nie chce cytowac. A co do reszty to ludzie ci napisali zebys odeslal na gwarancje - wymieniliby i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 (edytowane) a tak wogole to chyba pozegnam sie z tym forum bo naprawde nie ma z kim polemizowac :// Polemika - spór, dyskusja, dysputa, kontrowersja w słowie a. w piśmie, na temat polit., nauk., społ., art. itp. (Słownik wyrazów obcych i zwrotów obcojęzycznych Władysława Kopalińskiego)...... a szkodaWcale nie Edytowane 4 Lutego 2008 przez grogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i3arahiR Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam mam tą samą kartę i problemy pojawiły się gdy zainstalowałem nowe sterowniki ATI 8.1 bodajże... gdy próbuje zainstalować stare wyskakuj błąd i instalator się wyłancza. Czy ktoś z Was wie jak usunąć te nowe sterowniki z systemu? Tutaj screeny z próby instalacji sterowników... http://img113.imageshack.us/img113/3572/screen123gb9.jpg http://img258.imageshack.us/img258/9149/screen124qo9.jpg http://img258.imageshack.us/img258/1672/screen125mu7.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam, tez mam tą kartę (dokładnie taka sama z tego samego sklepu) i wszystko by było super jednak też jak mrLubek mam akcje z zielonymi freezami w przeglądarce..(od stycznia miałem takie z 6 razy) A jak pisałeś że karta się przegrzewa to znaczyło ze jakie masz temp?? Na mojej jest tak w windowsie 41-42 stopnie a jak dłużej grałem miałem np.67, jednak obudowę mam dobrze wietrzoną (dwie 120stki), ale sie zastanawiam czy to dużo dla tej karty ?? Innych problemów z tą kartą nie zauważyłem. Na samym początku miałem stery 8.1 ale przesiadłem sie na 7.12. ps. przez te zielone ekrany znaczy ze karta do serwisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Na HD3650 od Asusa to samo :( czyli zielony ekran + freez w przeglądarce internetowej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 ...a obsluga pamieci nie ma znaczenia bo za obsluge odpowiada kontoler na karcie a nei GPU Pokaz mi na zdjeciu karty 3870 zaznaczony kontroler pamieci, to ci wysylam taka jutro z rana poleconym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...