Juziu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Gdzieś mi się obiło o uszy że jest taka aplikacja, co zmienia za 1 kliknięciem tryby pracy : 2d (chodzenie po windowsie), słabe gierki 3d i full power. Mam Asus 7600GS na AGP z kartą był dołączony badziewny Asus Smart Doctor, który pozwala tylko na zmiane taktowania, a nTune wolno chodzi i zresztą trzeba też ręcznie zmieniać wszystko. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 :blink: ATiTool to mialo ( nawet w automacie ) ale chyba wiekszosc biosow ma dwa tryby dzialania dla rdzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Orgiusz nie wiem jak to jest z nV, ale np radeony 2600 na agp nie zmieniają swoich taktowań biosowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQunsk Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Gdzieś mi się obiło o uszy że jest taka aplikacja, co zmienia za 1 kliknięciem tryby pracy : 2d (chodzenie po windowsie), słabe gierki 3d i full power. Mam Asus 7600GS na AGP z kartą był dołączony badziewny Asus Smart Doctor, który pozwala tylko na zmiane taktowania, a nTune wolno chodzi i zresztą trzeba też ręcznie zmieniać wszystko. Pozdrawiam. pobierz sobie ATITool i tam masz trzy zakładki core i memory 2D 3Dlow 3Dperf w zakładce 2D ustaw default w 3dperf połowę tego co uzyskałem z maxa z karty i ci automatycznie bedzie regulować wy 3D zegar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...