MaestroS Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Mam w domu dwa komputer: desktop i notebook. Desktop jest podłączony do internetu (radiówka) i chcę, żeby laptop też był podłączony do neta. Ktoś wspominał, że desktop może udostępnic internet notebookowi. Pytanie: Jak ? Co będzie potrzebne ? Jak to zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 tu jest potrzebne :google: hasło(kto by pomyslal): udostępnianie internetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroS Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) No, mam dwa komputer - desktopa i notebooka połączone kablem. W notebooku wykrywa kartę sieciową (SiS Ethernet Controller), ale gdy chce się przyłączyć do sieci, pisze, ze nie wykryto karty lub brak oprogramowania do karty - nie rozumiem o co CHodzi... na desktopie mam udostepnione polaczenie, ale co z tego jak laptop tego nie wychwytuje ? na stronie fujitsu znalazlem sterownik, chociaz nie wiem czy dobry (SiS 169 czy tam 190) moj notebook: http://fujitsu-siemens.e-factory.pl/pricel...px?PID=C4007296 pomoze ktos ? ; / PS: radiowka. #EDIT Zdjęcia ze stanu notebooka Edytowane 2 Lutego 2008 przez MaestroS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...