cstach Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam. Zamierzam kupic monitor panoramiczny z tunerem Tv. Moj wybor padl na samsung 2032MW. Co o nim sadzicie? Tunery w budzie odpadaja. Moze macie jakas lepsza alternatywe? Moze ktos widzial gdzies w sieci test tego monitora? Dziekuje za wszelkie rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 heh. wlasnie przycinalem te samsungi w mediamarkt :) za 299 euro jakis starszy (chyba 20 cali) za 399 nowy (modelu dokladnie nie pamietam) (chyba 22 cale) tuner tv, hdmi, composite hdtv, d-sub, dvi, wbudowane glosniki. chyba nie są złe. jak tam cena w Polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cstach Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 heh. wlasnie przycinalem te samsungi w mediamarkt :) za 299 euro jakis starszy (chyba 20 cali) za 399 nowy (modelu dokladnie nie pamietam) (chyba 22 cale) tuner tv, hdmi, composite hdtv, d-sub, dvi, wbudowane glosniki. chyba nie są złe. jak tam cena w Polsce? Co to znaczy przycinalem ? U nas 2032MW kosztuje ok 1250zl (do 1300zl ). Wlasnie monitor ma pelno wejsc, i to jest jego plus. Ale jak sie sprawuje? Czy nie buczy? Cos czytalem na jakims forum, ze komus ten monitor buczal w czasie zmieniania kontrastu. Co o tym sadzicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 przycinałem = oglądałem myślałem nad 22 225mw od samsunga. z tego co pamiętam to samsungi byly kiedyś calkiem dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...