mat11 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam serdecznie! Mam problem. Nie mam pojęcia co zrobić, by w jednym pliku znalazły się dwa pliki:nagranie (video) oraz nagranie głosu (dyktafon - mp3). Proszę o pomoc. Nagrodzę. Pozdrawiam! Mateusz. To nagranie głosu i video są plikami oddzielnymi. Chcę, by stały się jednym, W taki sposób, że gdy otworzę już ten 'połączony' plik odtworzyło się nagranie wraz z dźwiękiem od razu, naraz. Zeby ze soba... współgrały ;)Witam serdecznie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam, jeśli dobrze rozumię to poczytaj sobie to: http://divx.howto.pl/Czytaj-artykul-105.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedder Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 program Virtual-Dub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...