multisync75f Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 q.bmpWitam. Oto mój komp Nazwa płyty głównej Foxconn VIA PT890 Typ procesor QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz Karta wideo NVIDIA GeForce 8600GS (512 MB) Karta dźwiękowa Realtek ALC888/S/T @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller Karta sieciowa Karta Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC q.bmp Nie mam głosu i nie wiem co mam zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 No tak wszystko super ale może byś tak napisał co się stało konkretnie . To znaczy czy od początku go nie było czy urwał się ni z stąd ni z ... Czy po formacie nie chce chodzić dźwięk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Mi pomogła instalka z innej płyty XP.Miałem taki sam problem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 A zainstalowałeś wszystkie stery do dźwięku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 LINK Sciągnij, wypakuj i zainstaluj ;) jak nie zadziala to na prawde dziwne ;P Pozdrawiam, MandraX B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 ahaa jak chciałeś żeby ci SC działał bez sterownika :mur: to tok jakbyś chcał SHadery najnowsze na detonatorach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multisync75f Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Temat close, nie wiem co zrobilem ale jakos dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...