X800 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam, Przejdę do rzeczy, mam 2 wyświetlacze: - monitor o roz. 1680*1050 - TV FullHD 1920*1080. Problem w tym, że jedyną opcją jaką mogę ustawić jest klonowanie w rozdzielczościach <=1680*1050. Chodzi mi natomiast o to, żeby puścić sygnał na każdy wyświetlacz w RÓŻNEJ rozdzielczości (1680*1050 - dla monitora i 1920*1080 - dla TV). Wątpię, żeby dało się to ustawić w samych sterownikach, więc może jakaś osobna aplikacja? W sumie potrzebuje to do puszczania filmów z kompa na TV. Najlpiej, żeby była jeszcze taka opcja jak w ATI - 'Tryb Teatralny' - ale dobra nie rozpływajmy się :razz: A czy na kartach ATI jest taki sam problem z tym klonowaniem? - Jeżeli wszystko jest tam ok, biore Radzia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 X800 Mam ten sam problem ,tyle ze moj TV ma rozdzialke 1360x768 nie ma takiej opcji jak narazie zeby w trybie Clone puscic rozne rozdzialki :/ Ja uzywam DualView na pulpicie 1024x768 a na TV 1360x768 odtwarzacz KMPlayer na pulpicie windows po uruchomieniu automatycznie wysyla mi film na TV bez zadnego przesowania okna z filmem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbercik27 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 X800 Mam ten sam problem ,tyle ze moj TV ma rozdzialke 1360x768 nie ma takiej opcji jak narazie zeby w trybie Clone puscic rozne rozdzialki :/ Ja uzywam DualView na pulpicie 1024x768 a na TV 1360x768 odtwarzacz KMPlayer na pulpicie windows po uruchomieniu automatycznie wysyla mi film na TV bez zadnego przesowania okna z filmem . A jak to sobie ustawiłeś , bo męczę się z tym od jakiegoś czasu ??? Chodzi mi o to by film był puszczany na TV a inne rzeczy jednocześnie można by było robić na np. monitorze LCD w trybie Dualview (czy trzeba w innym trybie to zrobić ??). Jakim kablem masz podłączoną grafikę z TV ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stecarlos Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Dlaczego nie spróbujecie przez (Pulpit)PPM>właściwości>ustawienia? W moim radku można dla każdego monitora osobno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...