dawzim Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 witam, pytanie mam mól laptop ma rozdzielczośc 1280x800 czy jeśli podłączę zewn. monitor to będzie chodził tylko w tej rozdzielczości? czy da się ustawić wtedy wiekszą w przypadku monitora 19" taka rodzielczośc nie ciekawie by chyba wyglądała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 witam, pytanie mam mól laptop ma rozdzielczośc 1280x800 czy jeśli podłączę zewn. monitor to będzie chodził tylko w tej rozdzielczości? czy da się ustawić wtedy wiekszą w przypadku monitora 19" taka rodzielczośc nie ciekawie by chyba wyglądała. To raczej zależy od możliwości Twojej karty graficznej. Skoro Cię to interesuje to po prostu to sprawdź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 możesz ustawić rozdzielczość dużo większą niż na matrycy w laptopie, np. podłanczasz projektor i ustawiasz rozdzielczośc 1600x1200 a na laptopie masz nadal 1280x800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalais Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 na kartach ATI (tych nowszych) na pewno da sie ustawic rozne rozdzielczosci, masz nawet cala zakladke w sofcie do karty do przeroznych konfiguracji... ...i na szczescie czestotliwosc odswiezania tez mozna rozna ustawic, bo laptopy maja 60hz. Dla LCD to jest ok, ale jak podlaczasz monitor zewnetrzny CRT to na 60hz mozna oslepnac. Ja mam Radeona hd 2400 xt w lapie i podlaczonego 19" cale CRT i dziala w innej rozdzialce niz notebook i 120hz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Dzięki za info. Własnie zastanawiam się nad zakupem monitora ale jak na 19 mam mieć taką rozdzielczpśc to mija się to z celem dużo pracuję w excelu i potzrebny mi większy obaszar roboczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...