Mane Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Jaki pamieci maja czas ? 1.0 czy nie ma tak dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucu Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Jaki pamieci maja czas ? 1.0 czy nie ma tak dobrze :) yyy jakie pamieci o co chodzi?? jak o ram to to timingi: 5-5-5-15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) Nie o to chodzi. Jakie są oznaczenia kostek pamięci na karcie?? Jak chcesz pomocy w Oc procesora, zapraszam do artykułu > http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=3426 Edytowane 10 Lutego 2008 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Nie o to chodzi. Jakie są oznaczenia kostek pamięci na karcie?? Dokladnie, pomslalem ze skoro temat dotyczy grafy 8800GT to nie musze pisac dokladnie ze chodzi mi o pamieci na tej karcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 moja się grzeje jak diabli! w windzie ma 60C przy małym obciążeniu temp idzie w górę jak szalona. w cod4 jak grałem to po 5 min 120C! kombinowałem ze wszystkim: podłączałem w różne gniazda DVI, przez przejściówkę, zmiana pasty, wszelkie OC procka, ram do do default, reset biosu, zwiększyłem napięcie na MCH iiiiiiiiiiii dupsko. zasilacz chieftec 2 linie 12V więc to od niego nie będzie. możliwe że gryzie się z płytą (abit ip35-e). już sam nie wiem, męczę ją juz 3 dni i [gluteus maximus]. jak macie jakieś pomysły to będę wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanq33 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Moja karta ma w spoczynku 47°C a przy otwartej budzie 40°C (słabo wentylowana). Wentylator na karcie podłączony na 7V PS. temperatury z Gamer HUD Edytowane 11 Lutego 2008 przez yanq33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Moja karta ma w spoczynku 47°C a przy otwartej budzie 40°C (słabo wentylowana). Wentylator na karcie podłączony na 7V PS. temperatury z Gamer HUD U mnie temperaturki identyczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucu Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 może trochę głupie pytanie ale jak sprawdzaliście temperature gpu bo ja to swierdzalem na dotyk czy mi sie grzeje czy nie :D jak parzyła to znaczy ze źle jak ciepła ale nie parzy to dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanq33 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) pucu pobierz aplikację GPU-Z Edytowane 16 Lutego 2008 przez yanq33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...