-=YoGi=- Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 tak mysle od jakiegos czasu, na powolna przesiadke na wode... tyle ze finanse na zbyt wiele nie pozwalaja... na poczatku poszedl by tylko CPU i tu moje pytanie, czy wystarczy chlodnica na 1 wentyl? taki BWA 121 rev. 2.0? wtedy ladnie by mi sie wkomponowala do srodka obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) tak mysle od jakiegos czasu, na powolna przesiadke na wode... tyle ze finanse na zbyt wiele nie pozwalaja... na poczatku poszedl by tylko CPU i tu moje pytanie, czy wystarczy chlodnica na 1 wentyl? taki BWA 121 rev. 2.0? wtedy ladnie by mi sie wkomponowala do srodka obudowy. jesli idziesz w cisze i ciut lepsza wydajnosc niz box to w zupelnosci wystarcza :) spokojnie takie zestawy daja rade, spojz na recke: http://hard-pc.pl/czytaj/artykul/119/1/fro...-zielonych.html nie to by to reklama byla, po prostu link do prostego zestawu ktory daje rade Edytowane 2 Lutego 2008 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 jesli idziesz w cisze i ciut lepsza wydajnosc niz box to w zupelnosci wystarcza :) spokojnie takie zestawy daja rade, spojz na recke: http://hard-pc.pl/czytaj/artykul/119/1/fro...-zielonych.html nie to by to reklama byla, po prostu link do prostego zestawu ktory daje rade w cisze owszem, ale nie mam boxow :P na procku nan rocketa, potrafi wychlodzic, ale jest za glosny... chcialem zmieniac na cos dobrego np na noctue u12p i na grafe zalozyc thermalrighta 03gt, ale sie zastanawiam, czy dalo by sie w tej cenie stworzyc wode z podobnymi wynikami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 w cisze owszem, ale nie mam boxow :P na procku nan rocketa, potrafi wychlodzic, ale jest za glosny... chcialem zmieniac na cos dobrego np na noctue u12p i na grafe zalozyc thermalrighta 03gt, ale sie zastanawiam, czy dalo by sie w tej cenie stworzyc wode z podobnymi wynikami... imo tak i to z zapasem "chlodzenia" na pozniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...