Blazejj Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Dokładniej mam tą płyte http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/EVG...y,id,50445,s,1/ Przy starcie na ekranie post pokazuje się "d1" i płyta nie startuje Nie moge znaleść co to oznacza bo nie wiem jakie dać zapytanie w goglach Czekam na pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Wyjmij ramce i zostaw w jednym slocie. Wyczyść bios, wyjmij i włóż grafę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Wyszukałem że to jest: 1D Bit D(13) first 64K RAM failure Wkładałem cruciale lanfest, mushiny sp2+ , ocz reapter i zawsze to samo. 1D Czyli można się spodziewać że płyta ma zwalone sloty ram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 ta evga to jest taka sama jak xfx nf780i ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Jeśli ramce są sprawne i działają na innym mobo to albo jest bios nie dorobiony albo płyta ma uwalone bańki ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 gdzie mozna dostac ta plyte? oprocz kompuszrota;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 No na trzech kompletach ram sprawdzałem czyli 6 kości i wszystkie działają na innej płytce. Dobra, odeśle na gware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...