Skocz do zawartości
qlvi

Komputer Do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

:? Ręce opadają. Do czego ma być? Chyba coś z P3 albo na 754 złożyć bo AM2 i 775 raczej poza zasięgiem są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak szybkie.. Pewnie zobaczyles Celerona 3,3ghz i na to lecisz.

Jesli juz ma byc celeron to Celeron 420 1,6ghz ~100zl na architekturze Intel Core

Dozbieraj i kup zestaw ponany wyzej.

Edytowane przez acrobat13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ten procek E2160 to ile on ma ?? aa mnie wqrwiaja procki poniezej 2 mhz :/ wolabym cos 2.6 maX starzy mi grafa jakas Good

zluzcie mi kompa :D tylko tani i zeby mozna se pograc Gry :] PLISKA :)

Edytowane przez qlvi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ppo pierwsze nie przeklinaj na forum (napisanie przez q nie sprawia, ze to nie przeklenstwo). e2160 ma 1,8 GHz i spokojnie da sie podkrecic na 3 GHz.

procki ponizej 2 MHz to faktycznie ciekawe wynalazki :)

w procku taktoanie jest najmniej wazne, najwazniejsza jest architektura na ktorej jest oparty i ilosc rdzeni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ppo pierwsze nie przeklinaj na forum (napisanie przez q nie sprawia, ze to nie przeklenstwo). e2160 ma 1,8 GHz i spokojnie da sie podkrecic na 3 GHz.

procki ponizej 2 MHz to faktycznie ciekawe wynalazki :)

w procku taktoanie jest najmniej wazne, najwazniejsza jest architektura na ktorej jest oparty i ilosc rdzeni.

OKi sorki ;) to pomuz zlozyc kompa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Celeron 420 - 80-120zł (1.6 GHz a wydajność większa jak stare Celerony D 3GHz więc na to nie patrz ile co ma GHz)

Płyta Asus P5B-VM SE Intel G965 - 100-120zł (ewentual;nie Asrock Conroe ok 150zł)

RAM 1GB DDR2 50zł

Zasilacz - Delata/Fortron 50-70zł

Grafika 7300GT 150-160zł

Całość około 500zł do tego lekie OC (płyta na wiele niestety nie pozwoli ale jest tania i stasbilna). Ceny z allegro więc dlatego duży rozrzut bo czasem można naprawde okazyjnie coś kupic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e2160 to to zamówie mam naraize 300zł co moge jeszcze kupic zostaje mi 80zł zaufam ci mattis przyjacielu

e2160 to to zamówie mam naraize 300zł co moge jeszcze kupic zostaje mi 80zł pomylka :D pierw plyte głuwna ;p p31 a z ortografia nieczepiajcie sie bo mam 1 z polaka :D

Edytowane przez qlvi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Człowieku ile Ty masz lat? :?

Rejstrujesz sie na stronie sklepu, dodajesz do koszyka wszystko co potrzebujesz (płyta główna, procek, ram, grafika, zasilacz) i potem składasz zamówienie wg instrukcji na stronie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

forum chyba jest od tego zeby pomuc nie .. :/

powiedzial bym ze nie od tego - forum jest po to by uzyskac informacje a wiec ci pomoge je zdobyc

1 ó wymienia sie na o (pomóc - pomoc)

2. jak masz problemy z ort to pisz w wordzie i wklejaj

3. szukajka na forum istnieje i ma sie oki

4. moze powinienes sie przejsc do jakiegos sklepu w okolicy jesli masz problemy z zakupami przez neta

to tylko moje sugestie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Celeron 420 - 80-120zł (1.6 GHz a wydajność większa jak stare Celerony D 3GHz więc na to nie patrz ile co ma GHz)

Płyta Asus P5B-VM SE Intel G965 - 100-120zł (ewentual;nie Asrock Conroe ok 150zł)

RAM 1GB DDR2 50zł

Zasilacz - Delata/Fortron 50-70zł

Grafika 7300GT 150-160zł

Całość około 500zł do tego lekie OC (płyta na wiele niestety nie pozwoli ale jest tania i stasbilna). Ceny z allegro więc dlatego duży rozrzut bo czasem można naprawde okazyjnie coś kupic

Popieram, najlepszy tani zestaw.

Do autora tematu - zalozysz jeszcze jeden temat i raporcik idzie do moderatorow.

Edytowane przez komisarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi