qlvi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) DOracie mi nowy komp albo uzywany do 500zł albo skaldany pisac doradzac dizkuje z góry:):* Oprucz nagrywarki dvd i cd bo mam Edytowane 2 Lutego 2008 przez qlvi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 :? Ręce opadają. Do czego ma być? Chyba coś z P3 albo na 754 złożyć bo AM2 i 775 raczej poza zasięgiem są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlvi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 To Mam kompa atlon 1600xp+ grafa geforce 2 ti tym plyty głównej K7S5A 256 SDRAM chce kupic grafe ramu i procek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Moja rada weź uzbieraj jeszcze trochę i wtedy złoży sie coś na "poziomie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlvi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 ILE ZŁ ??????????????????? Bo mnie natym moim kompie zetak poweim Qrwica trafia wnic nieidze pograc :D ale w MONST WANDET GRALEM I TO SZLO LAJTOWO:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 powiedzmy ze chcemy Intela wiec procek e2160 --- 210 zł grafika 8600gt --- 320 zł ram Kingston 667mhz ELPIDA 2x1GB --- 130 zł i płyta gigabyte p31 --- 220 zł W sumie 880 zł i masz super sprzęt:) Ceny z esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlvi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 To wsyztko na allegro kupic :>?? a niemozna celerona procka walnac one tanie i szybkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Na allegro napewno taniej troche ten sprzęt wyjdzie.A E2160 dasz rade podkrecić w granicach 2.8-3.0 ghz więc to naprawde bedzie szybki procek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) Tak szybkie.. Pewnie zobaczyles Celerona 3,3ghz i na to lecisz. Jesli juz ma byc celeron to Celeron 420 1,6ghz ~100zl na architekturze Intel Core Dozbieraj i kup zestaw ponany wyzej. Edytowane 2 Lutego 2008 przez acrobat13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0bi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 żal... celeron szybki... Jakaś płyta na AMD 690G - 170 zł Sempron z allegro - 100zł 2x1GB - 120zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlvi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) to ten procek E2160 to ile on ma ?? aa mnie wqrwiaja procki poniezej 2 mhz :/ wolabym cos 2.6 maX starzy mi grafa jakas Good zluzcie mi kompa :D tylko tani i zeby mozna se pograc Gry :] PLISKA :) Edytowane 2 Lutego 2008 przez qlvi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 ppo pierwsze nie przeklinaj na forum (napisanie przez q nie sprawia, ze to nie przeklenstwo). e2160 ma 1,8 GHz i spokojnie da sie podkrecic na 3 GHz. procki ponizej 2 MHz to faktycznie ciekawe wynalazki :) w procku taktoanie jest najmniej wazne, najwazniejsza jest architektura na ktorej jest oparty i ilosc rdzeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2906-4 Chyba nie trzeba juz za wiele tłumaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlvi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 ppo pierwsze nie przeklinaj na forum (napisanie przez q nie sprawia, ze to nie przeklenstwo). e2160 ma 1,8 GHz i spokojnie da sie podkrecic na 3 GHz. procki ponizej 2 MHz to faktycznie ciekawe wynalazki :) w procku taktoanie jest najmniej wazne, najwazniejsza jest architektura na ktorej jest oparty i ilosc rdzeni. OKi sorki ;) to pomuz zlozyc kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Celeron 420 - 80-120zł (1.6 GHz a wydajność większa jak stare Celerony D 3GHz więc na to nie patrz ile co ma GHz) Płyta Asus P5B-VM SE Intel G965 - 100-120zł (ewentual;nie Asrock Conroe ok 150zł) RAM 1GB DDR2 50zł Zasilacz - Delata/Fortron 50-70zł Grafika 7300GT 150-160zł Całość około 500zł do tego lekie OC (płyta na wiele niestety nie pozwoli ale jest tania i stasbilna). Ceny z allegro więc dlatego duży rozrzut bo czasem można naprawde okazyjnie coś kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 OKi sorki ;) to pomuz zlozyc kompaZamiast w kompa to w dobry słownik zainwestuj,przyjacielu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlvi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 a do 1000zł złozycie mi:D ?? ja totalnie sie neizam:D ale lubei grac:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zestawy -tu masz zestawy komputerowe,odejmij dysk i nagrywarkę bo tego nie potrzebujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 to patrz zestaw, który wczesniej Ci napisałem jeśli chcesz mozna płytke zmienić na p35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlvi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) e2160 to to zamówie mam naraize 300zł co moge jeszcze kupic zostaje mi 80zł zaufam ci mattis przyjacielu e2160 to to zamówie mam naraize 300zł co moge jeszcze kupic zostaje mi 80zł pomylka :D pierw plyte głuwna ;p p31 a z ortografia nieczepiajcie sie bo mam 1 z polaka :D Edytowane 2 Lutego 2008 przez qlvi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Lepiej jak zamówisz wszystko razem,mniejszy koszt przesyłki bo tylko raz płacisz no i trochę to bez sensu tak na raty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlvi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 mattis zagadaj an gg 519859 ;P ale jak mam wszytko naraz zamówić :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Człowieku ile Ty masz lat? :? Rejstrujesz sie na stronie sklepu, dodajesz do koszyka wszystko co potrzebujesz (płyta główna, procek, ram, grafika, zasilacz) i potem składasz zamówienie wg instrukcji na stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlvi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 podaj ta strone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Albo będziesz trochę samodzielny albo nie wróżę Ci kariery na forum :evil: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240986 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlvi Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 forum chyba jest od tego zeby pomuc nie .. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Ok my Ci możemy pomóc bo fakt,forum jest od tego ale nie od tego żeby dostać wszystko na tacy.Możesz chyba trochę poczytać,coś znaleźć.No i ta ortografia:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 forum chyba jest od tego zeby pomuc nie .. :/powiedzial bym ze nie od tego - forum jest po to by uzyskac informacje a wiec ci pomoge je zdobyc 1 ó wymienia sie na o (pomóc - pomoc) 2. jak masz problemy z ort to pisz w wordzie i wklejaj 3. szukajka na forum istnieje i ma sie oki 4. moze powinienes sie przejsc do jakiegos sklepu w okolicy jesli masz problemy z zakupami przez neta to tylko moje sugestie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 radziłbym najpierw myśleć potem pytać. Życzę powodzenia, z takim myśleniem daleko nie zajdziesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) Celeron 420 - 80-120zł (1.6 GHz a wydajność większa jak stare Celerony D 3GHz więc na to nie patrz ile co ma GHz) Płyta Asus P5B-VM SE Intel G965 - 100-120zł (ewentual;nie Asrock Conroe ok 150zł) RAM 1GB DDR2 50zł Zasilacz - Delata/Fortron 50-70zł Grafika 7300GT 150-160zł Całość około 500zł do tego lekie OC (płyta na wiele niestety nie pozwoli ale jest tania i stasbilna). Ceny z allegro więc dlatego duży rozrzut bo czasem można naprawde okazyjnie coś kupic Popieram, najlepszy tani zestaw. Do autora tematu - zalozysz jeszcze jeden temat i raporcik idzie do moderatorow. Edytowane 2 Lutego 2008 przez komisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...