Mibars Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Jak w tytule... Otóż... Znajomy taty z pracy potrzebuje dla kogoś książkę do nauki obsługi komputera od podstaw... Jak się można domyślić zadanie spadło na mnie - a ja się z żadnych książek nie uczyłem... Dlatego potrzebuje dowiedzieć się o takowej książkę, podać tytuł tacie, aby ten mógł podać koledze, aby kolega mógł podać ją jeszcze jednemu koledze :) Znacie (i możecie polecić) jakieś ksiązki tego typu? Prawdopodobnie (domysły taty) chodzi o osobę, która możliwe, że wie, że przycisk POWER służy do wlączania i że na klawiaturze się pisze, a myszką klika i nic więcej :) Macie jakieś typy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matius Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 http://helion.pl/katalog/102,0,0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 ABC komputera zalega mi na polce. Ale z win95-98 w srodku. Wiec troszke mniej aktualne chodz wiadomo, zasady zostaja te same. Jak cos to 10zl na piwo i wysylke, wsadze w koperte i wysle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...