Skocz do zawartości
Logitech!

Gtx / Gts

Rekomendowane odpowiedzi

Witam....2tyg temu napalilem sie na grafe BFG 640 OC2 ale okazalo sie ze niema ich w sprzedazy ale co sie zrobi wiec przezucilem sie na 8800 GTX EVGA 768MB ....grafika bedzie wykorzystywana tylko do gier... Moze jakies inne propozycje ? zalezy mi na maxywalnych osiagach w grach! np CoD4 , Crysis, CS:S.....Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie starą 640, tylko nowe 512. Jest dużo lepsza i chłodniejsza.

Ojjj chyba bardziej bedzie wydajniesza 8800 GTS 640 jesli chodzi o gry albo GTX 740 mb :) tylko GTX troszke kosztuje.....:) ja sam sie zastanawiam co kupic a zalezy mi na dobrych FPSach w grach nawed wiecej niz dobrych !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojjj chyba bardziej bedzie wydajniesza 8800 GTS 640 jesli chodzi o gry albo GTX 740 mb :) tylko GTX troszke kosztuje.....:) ja sam sie zastanawiam co kupic a zalezy mi na dobrych FPSach w grach nawed wiecej niz dobrych !!!

Człowieku z kąd się wziełeś??!! GTS 512 jest minimalnie słabszy od GTXa podczas gdy GTS 640 jest daleko w tyle...

Więc ja proponuje 2x8800GT. Optymalny zestaw za mniej jak 1400zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do SLI tych kart wymagana jest płyta oparta o chipset Nforce 6xx np.

Asus P5N-E ( NF 650i )

Asus P5N32-E ( NF 680i )

Asus P5N32-E Plus ( 2 x 650i )

MSI P6N SLI-F ( NF 650i )

DFI 680LT ( NF 680LT ) .

Z tych płyt polecam MSI

Nie wiadomo co z obsługą Penryna i reszty ma tych płytach .

Zaś konstrukcje na NF 7xx to dopiero nowości , powinny obsłużyć 45nm CPU , ale mało na ich temat wiadomo ( OC , Wydajność , stabilność )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do SLI tych kart wymagana jest płyta oparta o chipset Nforce 6xx np.

Asus P5N-E ( NF 650i )

Asus P5N32-E ( NF 680i )

Asus P5N32-E Plus ( 2 x 650i )

MSI P6N SLI-F ( NF 650i )

DFI 680LT ( NF 680LT ) .

Z tych płyt polecam MSI

Nie wiadomo co z obsługą Penryna i reszty ma tych płytach .

Zaś konstrukcje na NF 7xx to dopiero nowości , powinny obsłużyć 45nm CPU , ale mało na ich temat wiadomo ( OC , Wydajność , stabilność )

Asus Striker Extreme nVidia nForce 680i SLI moze to :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak potzrebujesz gts-a to wystawiłem na allegro 2 sztuki msi OC http://www.allegro.pl/item308834549_msi_88...0_1944_hit.html , kupiłem dla kumpla do sli, bo widzial jak u nie to chodzi, ale niestety chce płacić na raty więc musze sprzedać - bo 4 nie założę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi