BuBu Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam, mam taki problem. Mianowicie połączenie pomiędzy laptopem T61 a routerem D-Link 614+ jest BARDZO wolne. SpeedTest pokazuje Download na poziomie 100 kbit/s cały czas.Siła sygnału jest na poziomie 100%. Przy połączeniu przez LAN prędkość jest taka jak ma być ( 1MBit). Testowałem jeszcze innym laptopem(XP) i stacjonarką(Ubuntu) z WiFi i wszystko było w porządku . karta sieciowa to Intel 4965agn, system Vista Buissnes. jakieś pomysły czemu tak jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 mam najnowsze stery, używam standardu b 11Mbit/s PS. tak czytam na rożnych forach i widze ze ta karta ma jednak problemy ze starszymi routerami :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Spróbuj zaktualizować Vistę. Znajomy ma ten sam problem. Cały czas dzieją się jakieś jaja z WiFi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...