Hedip Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Otoz mam problem nie umiem sie zdecydowac jaka karte kupic Przymierzam juz sie ok 3 miesiecy i nadal nie wime chce na to przeznaczyc tak 700 zl ale chcial bym aby te pieniadze nie byly "wtopione w bloto". ostatnio Widzialem Jak cyka Gf3 Gainward Power Pack ti- 500 tv gs ... no msuze przyznac ze calkiem niezle .Co wy o tym sadzicie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 No jak nie chcesz tej kasy utopić, to na pewno nie warto inwestować w kartę z przed 2 lat :) 700zł to niestety wciąż kwota niewystarczająca. Kupując nowy sprzęt, możesz się pokusić o GF4Ti4200, ale obecnie wychodzi tyle nowości, że będzie przestarzały juz w momencie kupna. Moja rada to poczekać, przynajmniej miesiąć i obserwować jak zmienia sie sytuacja na rynku. Cel rozpatrywań to Radeon 9500Pro lub Radeon 9500 jeżeli nie ma się kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hedip Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 hmmmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ja mam tego gf 3 ti 500 PP GS 128 mb :) kupilem nie dawno :) 4 dni temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hedip Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 No i jak tam masz juz jakas opinie o nim ??? :D JAk sie sprawdzal przez te 4 dni ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 no ladnie sie kreci mam w podpisie ile na razie ja podkrecilem ale bede ja na wiecej krecil ma radiatorki na pamieciach i sa chlodne czyli mozna spoko jeszcze krecic ale ma slaby wynik w 3dmarku 2001SE ale to chyba przez to ze mam dx9 ale za to w ale za to mam w 3Dmarku 2003 1200 pkt :) gry mi chodza na full detal i sie nie tna . jestem zadowolony z zakupu :) jesli hcesz cos wiecej wiedzic to pytaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hedip Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 hmmm no musial bym sie zastanowic .... dam znac a tym czasem wielkie dziekuje!! ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 oki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 oj niestety ;) Makonar ma racje teraz kupowac gf3 ?? w tej cenie to tylko gf4ti 4200 BTW opolin za ile kupiles tego gf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Czlowieku za 570 zl masz ti4200 wiec nie wiem czy sie oplaca inwestowac w starsza karte. Kupisz sobie za ta kase gf4 i 256MB DDR 333MHz. Zastanow sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ciekawe gdzie znajdziesz nowa gf 4 ti 4200 za 570 ??? a za swoja karte dalem 430 zl i jestem zadowolony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 opolin w innym poscie napisales ze 500zl , pozatym power packi ginwarda nowe nie chodza po takich , cenach przynajmniej nie u mnie gdzie 430zl kosztuje innovision Gf3ti200 128ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Na gieldzie. Nowy Creative gf4 ti4200 jest za 570 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ciekawe gdzie znajdziesz nowa gf 4 ti 4200 za 570 ??? a za swoja karte dalem 430 zl i jestem zadowolony :)W Action Creative Ti4200 jest za 535 pln.Jak sie na cenach nie znasz to lepiej nic nie mow...Dokladnie za tyle samo mozna je dostac na gieldzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 A za 700pln to jest Prolink GF4 Ti4200 128MB VIVO/DVI.Trzeba tylko wiedziec gdzie szukac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Wlasnie!!! Nie proponuj komys czego "starego" takiego jak twoja karta (bez urazy) w cenie nowych lepszych i wydajniejszych czesci. Za 700 zlotych mozna naprawde dobra karte kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hedip Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Teraz to jestes zamotany nna maxa hmm ale wiecie slyszalem ze nie ma to jak gainward:> Podobno te karty sa najbardziej wydajne a w tym momecie taka karta kosztuje ok 900 zl:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Sluchaj to ty kupujesz ta karte i to ty ja bedziesz uzytkowal. Ja na twoim miejscu kupilbym jakiegos markowego GeForca4 Ti4200 albo jakiegos pozadnego radka 8500 (PRO) i po sprawie w tej kasie sie zmiescisc a na jednej i drugiej karcie niezle poszalejesz. Jaki masz sprzet bo w podpisie widze tylko tekst Kazika :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hedip Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 HYHy ;] No KAzik Kazik Ano juz mowie mam Amd 1,7 Plytka Soltek sl-75drv5-c ,RAm co msuze zmienic troszke kosc 128 OEM i 256 Kingston (333) A na grafe wciaz wyczekuje :) BO teraz normalnie amm 2 mb s3 virgy :DDDDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ja na swoim sprzecie moge juz jako tako pograc we wszystkie gierki. Zalezy do czego ci ten komp. Tak jak pytalismy do gier, multimediow, grafiki??? Od tego wiele zalezy. W cenie takiej kartu jak ja mam dokupisz jeszcze 512MB DDR333. Ale wybor nalezy do ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hedip Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Teraz nastawiam sie jako komp do grania przedewszystkim , bo nie bawie sie w zadne programy graficzne wiec szukam karty wydajnej w grach takiej aby na dzisajszy standart gier bylo all right :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Chyba GeForce ti4200 powinien ci wystarczyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 700zeta to granica nie do przelamania??? Czy mozesz cos dolozyc??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hedip Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 no oczywiscie ze moge :D tylko jak znam mnie i moje szczescie to po moim zakupie karty spadna i bede w plecki no ale raz sie zyje :> a co masz jakas nowa podpowiedz dal mnie? Z gory Thx za all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 A ja mam taką prośbe czy ma ktoś może jakiś adres www stronki gdzie jest test kart GeForce 64 MB i 128 MB ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Pomysl o radku 9500 128MB albo 9500PRO, ale zaczekaj jeszcze troche bo ceny tych kart napewno spadna. Wiec nie ma sie co spieszyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Tak czekać można w nieskończoność bo ciągle wychodzi coś nowego i każdy ma nadzieje że te starsze stanieje ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 no jezeli ma 700 zl to rzeczywiscie gf 4 ti 4200 128 mb :) a jak moze dolozyc to r9500 i przerobic go na pro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hedip Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Czyli r9500 lepiej sie sprawoje od gf t4200 :D Musze pomyslec:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Pomysl raczej jaki model kupic aby go przerobic na pro. To jest dopiero moc. A 4200 mu do piet nie siega. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...