Skocz do zawartości
Hedip

Jaka karta ????

Rekomendowane odpowiedzi

Otoz mam problem nie umiem sie zdecydowac jaka karte kupic Przymierzam juz sie ok 3 miesiecy i nadal nie wime chce na to przeznaczyc tak 700 zl ale chcial bym aby te pieniadze nie byly "wtopione w bloto". ostatnio Widzialem Jak cyka Gf3 Gainward Power Pack ti- 500 tv gs ... no msuze przyznac ze calkiem niezle .Co wy o tym sadzicie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak nie chcesz tej kasy utopić, to na pewno nie warto inwestować w kartę z przed 2 lat :)

700zł to niestety wciąż kwota niewystarczająca.

Kupując nowy sprzęt, możesz się pokusić o GF4Ti4200, ale obecnie wychodzi tyle nowości, że będzie przestarzały juz w momencie kupna.

Moja rada to poczekać, przynajmniej miesiąć i obserwować jak zmienia sie sytuacja na rynku.

Cel rozpatrywań to Radeon 9500Pro lub Radeon 9500 jeżeli nie ma się kasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ladnie sie kreci mam w podpisie ile na razie ja podkrecilem ale bede ja na wiecej krecil ma radiatorki na pamieciach i sa chlodne czyli mozna spoko jeszcze krecic ale ma slaby wynik w 3dmarku 2001SE ale to chyba przez to ze mam dx9 ale za to w ale za to mam w 3Dmarku 2003 1200 pkt :) gry mi chodza na full detal i sie nie tna . jestem zadowolony z zakupu :) jesli hcesz cos wiecej wiedzic to pytaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe gdzie znajdziesz nowa gf 4 ti 4200 za 570 ??? a za swoja karte dalem 430 zl i jestem zadowolony :)

W Action Creative Ti4200 jest za 535 pln.Jak sie na cenach nie znasz to lepiej nic nie mow...Dokladnie za tyle samo mozna je dostac na gieldzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchaj to ty kupujesz ta karte i to ty ja bedziesz uzytkowal. Ja na twoim miejscu kupilbym jakiegos markowego GeForca4 Ti4200 albo jakiegos pozadnego radka 8500 (PRO) i po sprawie w tej kasie sie zmiescisc a na jednej i drugiej karcie niezle poszalejesz.

Jaki masz sprzet bo w podpisie widze tylko tekst Kazika :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HYHy ;] No KAzik Kazik Ano juz mowie mam Amd 1,7 Plytka Soltek sl-75drv5-c ,RAm co msuze zmienic troszke kosc 128 OEM i 256 Kingston (333) A na grafe wciaz wyczekuje :) BO teraz normalnie amm 2 mb s3 virgy :DDDDDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na swoim sprzecie moge juz jako tako pograc we wszystkie gierki. Zalezy do czego ci ten komp. Tak jak pytalismy do gier, multimediow, grafiki??? Od tego wiele zalezy. W cenie takiej kartu jak ja mam dokupisz jeszcze 512MB DDR333.

Ale wybor nalezy do ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz nastawiam sie jako komp do grania przedewszystkim , bo nie bawie sie w zadne programy graficzne wiec szukam karty wydajnej w grach takiej aby na dzisajszy standart gier bylo all right :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no oczywiscie ze moge :D tylko jak znam mnie i moje szczescie to po moim zakupie karty spadna i bede w plecki no ale raz sie zyje :> a co masz jakas nowa podpowiedz dal mnie? Z gory Thx za all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...