mayster Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Hej. Oplaca sie kupic ta plyte?? 4-fazowe zasilanie wiec wykrece e8400 do 4ghz??:P SLI ma i to mi sie moze kiedys przydac ale nie musi i pci-e 2.0 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Myśle że sie opłaca ale jak narazie jakichkolwiek recenzji brak wiec cieżko cos powiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 kurde bo w tym albo w next week zamawiam kompa i nie wiem co brac;/ jak na tym 4 jajka z scythe mugenem bedzie mozna podkrecic troche to bede go bral bo wstepnie biore e8400 to raczej do 4ghz podkrece na pewno;p ogolnie mialem brac cos na p35 ale moze bede jakies sli montowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 To jeśli SLI to nforca 750i/780i SLI. Ale jeśli zrezygnujesz z tego to na p35 pod 4 jajka np ASUS p5k pro ma 8 faz zasilania albo asus p5k-e wifi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 aha no nf780i to troche drogi i malo plyt wiec tylko nf750i zostaje:) a tylko niestety jedna plyta jest;] kurde ma ktos moze ta plyte z quadem bo sie zastanawiam ile da rade podkrecic go;] a moze wiecie kiedy wyjdzie msi p7n platinum? a to prawda ze jak 2x8800gts wsadze to mi zasloni wejscia sata? to co dysku nie bede mogl podlaczyc?:D a ta plyta nowe 4 jajka na 1600fsb obsluzy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Podkręcic napewno podkrecisz ale według mnie pod quada to 8 faz byłoby mile widziane chociaz 4 tez da rade. Jakis tam kontroler sata może CI załonić ale napewno nie wszystkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...