tom666 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Moj blok po spawaniu miedzianych rurek wylotowych, a w praktyce podgrzewaniu do niebotycznych tempertur calosci, stracil sporo na swojej urodzie. Oczywiscie mozna go zaczac polerowac, dla niektorych miejsc, gdzie mocno "pojechalem" spoiwem lutowniczym ta operacja nic nie da. Wiec dla mysle , ze bym go pomalowal na czarno. Wiem, ze blok na byc wydajny a nie ladny..ale sami wiecie:)) Czy zwykly spray styknie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Hmm ... spytaj ludzi z miko. Jeśli pomaluje sie blok farbą izolującą wymiane ciepla z pow. w obudowie , to chyba lepiej dla kompa - mniej problemow z potecjalnym skraplaniem sie wilgoci itp. Wydajnosc nie powinna spasc drastycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 moim zdaniem nie ma różnicy czym go pomalujesz ale osobiście wydaje mi się że ładnie wyglądałby pomalowany grubym lakierem kolory metalicznego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Mnie najbardziej podobają się pomalowane bloki od SWIFTECHA(chyba sobie taki sprawie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...