@hxc Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 mam problem, bo zamontowalem sobie wiatrak z tyłu budy i podłączyłem do sys_fan1 i strasznie wyje, jak moge zmiejszyc jego obroy/zmniejszyc napiecie, w SpeedFan nie bardzo wiem, Configure>Fan i dalej nie moge nic zmieniac :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 hmm... wstaw rezystor i bedzie si ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@hxc Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 :e a jakiś cywilizowany sposób? albo inaczej, jakiś amatorski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Kup regulator obrotów, np. taki i ustaw niższe obroty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@hxc Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 mam takie cudo, ale jak podłącze to piszy... i nie idzie wyłączyć tego piszczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 "idzie"-wystarczy usunąć beeper ze środka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@hxc Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 "idzie"-wystarczy usunąć beeper ze środka. usunąć - rozwalic obudowe - utracić gware na coolera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 usunąć - rozwalic obudowe - utracić gware na coolera.to chyba nie wentyl za 80zł, że będziesz go oddawał na gwarę? a % wentyli które padły jest znikomy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 usunąć - rozwalic obudowe - utracić gware na coolera. Ale przecież mówimy o beeperze w regulatorze za 8zł. Będziedz oddawał go na gware?? :D Więc o jakiej gwarancji na cooler mówisz?? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@hxc Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 bo do mojego coolera był taki regulator. i wydaje mi sie ze jak go rozwale to ta gwara pojdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...