ath Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Electronic Arts przyzwyczaiło już graczy, do wydawania gier sportowych przy okazji większych imprez. Nie inaczej będzie z tegorocznymi Mistrzostwami Europy w Piłce Nożnej, które zostaną rozegrane na boiskach Austrii i Szwajcarii. Firma oficjalnie ogłosiła, że gra UEFA Euro 2008 wyląduje na sklepowych półkach 11 kwietnia 2008. Nie liczyłbym na nic więcej, niż klon FIFY 08 skrojony na miarę Euro (drużyny, stadiony, oprawa), ale to nie koniecznie musi oznaczać coś złego. Ciekawie brzmi jedna z nowości - tryb Captain Your Country, w którym będziemy musieli udowodnić, że opaska kapitana naprawdę nam się należy. Bliższych szczegółów jeszcze nie znamy, ale jeśli będzie to jakaś wariacja trybu Zostań Gwiazdą z FIFY 08, to może być ciekawie. http://polygamia.pl/uefa-euro-2008-oficjalnie I tak ludzie to kupia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Fajniej by było jakby to było za free ;]. Ofc EA = wszysko za kase nawet coś takiego. Nie mniej WC98 bardzo dobrze wspominam ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 A za 4 lata.... ;) Ale pewnie się nie uda.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Fajnie..Zawsze miło jest popykać ze znajomymi :) Czy kupie ? Hmm..Raczej nie,w każdym bądź razie napewno zagram :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user_out_241 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) A za 4 lata.... ;) Racja, hihi, Euro 2012 trzeba będzie nabyć na pamiątkę, a wersję 2008 zapewne będzie można sobie darować. A tymczasem pierwszy trailer: http://www.gametrailers.com/player/31135.html (HD) Edytowane 6 Marca 2008 przez Mike L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Wyszlo demko - http://www.gamershell.com/news_47008.html , ale... The demo features a match between England and Germany Electronic Arts has released a playable demo of UEFA EURO 2008, giving you the chance to try out the only officially licensed videogame of UEFA EURO 2008, one of the world's largest sporting events that crowns the UEFA European Soccer Champion every four years. Thanks: Blues/Tiscali Games. The game features stunning visual representations of the world's most famous soccer players, all of the teams and official stadiums that will be part of UEFA EURO 2008, and a new game mode called Captain Your Country which will enable gamers to put themselves on the pitch, earn the captaincy of their team and truly inspire their country to glory. In addition, an online mode call Battle of the Nations will enable gamers around the world to lead their country to global supremacy. UEFA EURO 2008 will hit the store shelves across Europe on April 11 and will be available in North America on May 20, for PC, PS3, PS2, PSP, Xbox 360 and mobile. Update: the demo is corrupted, it will be re-uploaded as soon as the publisher will release a proper demo. ror :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Jest już poprawiona wersja dema Edytowane 27 Marca 2008 przez Blues Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 OMG caly czas stary engine, na klocka przynajmniej bedzie na co popatrzec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) OMG caly czas stary engine, na klocka przynajmniej bedzie na co popatrzec :)dlaczego tak jest pisałem w temacie o fifce 07 ... w wywiadzie dla CDA koleś z EA stwierdził że nowy engine to wyższe wymagania i tym samym słabszy popyt ;] . wg mnie wykorzystują platformę na która można sprzedać każde gów.no i niskim nakładem finansowym trzepią kasę na jednym i tym samym, całe ea -ta firma jest zdrowo [ciach!]lnięta Edytowane 27 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) dlaczego tak jest pisałem w temacie o fifce 07 ... w wywiadzie dla CDA koleś z EA stwierdził że nowy engine to wyższe wymagania i tym samym słabszy popyt ;] . wg mnie wykorzystują platformę na która można sprzedać każde gów.no i niskim nakładem finansowym trzepią kasę na jednym i tym samym, całe ea -ta firma jest zdrowo [ciach!]lnięta Dokładnie. W grafice fify nie ma większych zmian od 2003-4 roku Nie wspominając już o tym , że sama gra ie stała nawet koło pes-a Edytowane 27 Marca 2008 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user_out_241 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Grać można Francją i Niemcami. Wbrew twierdzeniom z netu nie ma Anglii. Wreszcie można ustawić rozdzielczość i detale (co, jak pamiętamy, w demkach ostatnich gier z serii nie było normą). Za to poziomu trudności już nie da się zmienić. Gramy jedną połówkę, 4 minuty. Brak w demku komentarza. Uwaga: screeny robione na karcie z DX8 (GF4 Ti 4200), więc może na DX9 wygląda lepiej, choć wątpię. ;) Gra się, jak to w edycjach turniejowych, odrobinkę inaczej, ale bez przesady. Jak ktoś nie lubi FIFA, to nie polubi. Brakuje atmosfery piłkarskiego święta, w przeciwieństwie do takiego np. World Cup 2002 albo 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Pogralem i ja troszkę i..gra jest niesamowicie banalna (po raz enty!) Poza tym mogli wydac patcha do fify 08 a nie kosic kase robiac 'nowa' gre.. W pełniaka na pewno pogram ale to zapewne tylko z kumplami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 ta gra jest tak paskudna, że nawet na screeny nie moge patrzeć :) po raz kolejny EA mnie nie zaskoczyła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Ja też postoje. Jedyną grą w którą da się grać od EAS jest NHL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Pograłem w pełniaka i.. Gra nie wnosi nic nowego,do tego akurat zdazyla nas juz przyzwyczaić. Nadal monotonna kopanina,ale nareszcie cos sie zaczyna dziać.Na zawodowcu przegrałem Polska - Portugalia 1-4 :lol2: Poza tym wszystkie mecze wysoko dla mnie ale to ze sredniakami. Grafa nie oferuje nic nowego.Ogólnie kolejny kotlet,ale do popykania z kumplami przy piwku sie nada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owca23 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Moje pierwsze wrażenia z tej gry: słaba grafika, zbyt "ostry" kolor murawy a twarze niektórych zawodników w ogóle ich nie przypominają ... <_< Wole pograć w PES 2008 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Mam zamiar podłączyć kompa do TV. Wie ktoś jak uzyskać w tej grze rozdzielczość 1366x768? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 OMG caly czas stary engine, na klocka przynajmniej bedzie na co popatrzec :)jak poprawią jeszcze reakcję piłkarzy na przycisk "podanie" to będzie warto liznąć ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...