Dj. Gargamel Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 sluchajcie na forum ciagle o tym samym - pamieci ddr chce kupic 333 256mb markowe ale mam jakies 170 zyli nie wiecej chce kupic pamiec ktora bedzie chodzila stabilnie cas latency 2 przy 166 mhz wiem ze za te piniadze kupie kosc oznaczona cas 2,5 ktora firme mi polecacie co sadzicei o tym http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11421920 chyba je wezme dzieki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 no troche sie wyjasnilo mam do wybory nanya i infineon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 SZUKAJnie znam takiej marki pamieci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 nanya i infineon to zajebiste pamięci.POlecam infeona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Aha ten kolo u którego kupujesz.....uważaj.Kupiłem u niego elixiry i podobno dał mi jakieś podruby.Zresztą zobacz nagatywa którego mu dałem.Chciałem je zwrucić w ten sam dzień (a on napisał w komentarzu że tydzień puźniej hee) i zgodził się, ale puźn9iej już nie chciał zwrotu.Kupujesz na swoją odpowiedzialnośćAha ten kolo u którego kupujesz.....uważaj.Kupiłem u niego elixiry i podobno dał mi jakieś podruby.Zresztą zobacz nagatywa którego mu dałem.Chciałem je zwrucić w ten sam dzień (a on napisał w komentarzu że tydzień puźniej hee) i zgodził się, ale puźn9iej już nie chciał zwrotu.Kupujesz na swoją odpowiedzialność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 wielkie dzieki fumfel biore infineona z pewnego zrodla z hurtowni za 168 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Bedziesz szczęśliwy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ja polecę TwinMOSa, u mnie narazie lata tak jak w podpisie, wiecej nie mam jak ustawić, ale wielu osobom na forum idzie na 200. Pamięć oczywiście na kościach Mtec 6 ns. Cena w barwkompie to bodajże 172 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...