pyrko Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 z racji padu kopmputera musze nabyc nowa grafike od razu po pracy w warszawie - najlepiej gdzies w srodmiesciu:), moje pytanie brzmi gdzie nabede taniego ~800pln 8800gt 512 , w sensie gdzie sa realnie od reki a nie w cennikach i za 2-3dni, bardzo dziekuje za kazda odpowiedz moje gg jak cos: 3069634 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Przejdź sie po sklepach i poszukaj, w znaku mogą mieć, w podziemiach pod gusem masz od groma sklepów i tam musi być chociaż w jednym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 z racji padu kopmputera musze nabyc nowa grafike od razu po pracy w warszawie - najlepiej gdzies w srodmiesciu:), moje pytanie brzmi gdzie nabede taniego ~800pln 8800gt 512 , w sensie gdzie sa realnie od reki a nie w cennikach i za 2-3dni, bardzo dziekuje za kazda odpowiedz moje gg jak cos: 3069634 pozdrawiam NTT System / Yalu.pl - Warszawa - ul. Osowska 84 Dogodny dojazd: Metro Centrum - > przesiadka do tramwaju w kierunku Stadionu X-Lecia [ 9 lub 24 - wysiadka na przystanku Czapelska i 5min z buta ]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 nabylem w komputroniku gigabyte jak w opisie - spisuje sie swietnie , polecam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 dccomp.pl (Ursynów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 czyli drogo, a jak coś Ci padnie to komputronikowi gw zajmuje ok miesiąca, może więcej :) Gratuluje wyboru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 dccomp.pl (Ursynów) hyhy, no macie reflex. Kolega potrzebował porady 4 lutego bo po pracy chciał kupić grafe a tu odpowiedzi sypią się 10 dni później :-P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuZeK Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 oj tam, ale linki sie przydadza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 czyli drogo, a jak coś Ci padnie to komputronikowi gw zajmuje ok miesiąca, może więcej :) Gratuluje wyboru bylem zdesperowany heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...