RaF Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 dzieki uzytkownikowi kaka moglem zamiescic zdjecia mojego WC w sieci http://wcooling.republika.pl a to na zachente Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Ooo widzę, że ty też masz nagrzewnicę od Lublina, albo coś podobnego :lol: Tylko, że ja mam pompkę i chłodnicę na zewnątrz obudowy - przydałby się Big Tower. Ale przynajmniej mam wiatraczki na chłodnicy :lol: A ten dysk to rozumiem na jakiejś gąbce leży? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 jest jeden wentylator 12x12 widac go na zdjeciu takie srebrne pod chodnica chodniza a raczej nagrzewnica ze szrotu a dysk lezy na woreczkach z "bombelkami" powietrza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 jest jeden wentylator 12x12 widac go na zdjeciu takie srebrne pod chodnica chodniza a raczej nagrzewnica ze szrotu a dysk lezy na woreczkach z "bombelkami" powietrza Aaa żeczywiście jest wiatraczek :lol: A do samochodu jest nagrzewnica, ale użuta do kompa to już chłodnica :wink: wszystko zależy od spełnianej funkcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 i jak Ci to wogole chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 chodzi spoko mam Athlona 1000@1440 czasem 1500 a temp max 48 stopni, wentylator chodzi na 7V wiec go prawie nie slychac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 widze ze coraz wiecej osob ma chlodzenie woda =) kurde, nie moge sie doczekac az wywolaja sie obecne zdjecia, musze wypstrykac do konca film Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 ja mam chodzenie wodne juz z 1,5 roku co prawda pierwsze byly calkiem inne blok byl zrobiony z radiatora oklejonego miedzinymi plytkami ale dzilalo spoko dopiero teraz zrobilem zdjecia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 super też chyba pomyślę o w/c mam starego biga do wykorzystania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 chyba zapomnialem dac linka do strony :( http://wcooling.republika.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 jest jeden wentylator 12x12 widac go na zdjeciu takie srebrne pod chodnica chodniza a raczej nagrzewnica ze szrotu a dysk lezy na woreczkach z "bombelkami" powietrza Mógłbyś podać wymiary tej chłodnicy i ile cie kosztowała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 chlodnica ma wymiary 27x12x6cm a dalem za nia albo chyba 20 zetow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 RaF jak masz jakieś inne zdjęcia to prześlił wrzuciłbym je na moją stronkę. Do działu: Pola bitew. Zresztą zapraszam do tej akcji wszystkich WB-Userów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...